Kvetka Horváthová o sestre: Vieme o sebe všetko

Medzi moderátorkami Kvetou Horváthovou a jej mladšou sestrou Luciou Barmošovou, je päť a polročný vekový rozdiel. Napriek tomu je ich vzťah vynikajúci.

10.03.2014 10:00
debata
Kvetka Horváthová. Foto: Pravda.sk, Dana Závadová
Kveta Horváthová Kvetka Horváthová.

Kveta (37) sestru Luciu (31), ktorá už niekoľkokrát po sebe vyhrala sošku OTa v kategórii moderátorka spravodajstva, na tomto galavečeri zvykne sprevádzať. „Keď sme sa s organizátormi rozprávali, kde by som mala sedieť, pýtali sa ma, či chcem byť pri markizákoch, alebo radšej pri sestre. Povedala som, že budem rada, keď sa to vyrieši tak, aby som bola v blízkosti kolegov, ale zároveň pri sestre. Vyšlo to,“ povedala s úsmevom na tvári moderátorka Horváthová.

Na otázku, ako rodina reaguje na to, že Lucia tak často vyhráva OTa, Horváthová pre Pravda.sk povedala: „Tešíme sa z toho a posielame jej hlasy.“ Na druhý deň to špeciálne neoslavujú, no keďže sa OTO koná vždy v období, kedy má Kvetina dcéra Paulínka narodeniny, stretnú sa na jej oslave neskôr a oslávia aj Luciinho OTa pri sfukovaní narodeninových sviečok.

Sestry sú obe moderátorky. Teoreticky by mohli cítiť rivalitu, zvlášť, ak jedna roky po sebe vyhráva sošku a druhá obchádza na prázdno, dokonca nie je ani nominovaná. Kveta však túto predstavu vyvracia. Dokonca sa teší z toho, že tentokrát bola v prvej sedmičke, čo už považuje za veľký úspech. „Veľmi sa z toho teším, čo k tomu ešte dodať. Teším sa z úspechu mojej sestry,“ skonštatovala.

Pripomeňme, že sestry sa sprevádzajú odmalička. Kedysi v detstve spolu účinkovali, spievali detské pesničky. Dnes sú obe moderátorky, hoci každá robí inú reláciu a vôbec nie podobnú. No keby to aj bolo inak, Kveta má pocit, že by sa ako konkurenčné sestry nevnímali. Čo sa týka súkromia, majú ukážkový sesterský vzťah. Hovoria si vraj všetko. „Snažíme sa hovoriť si všetko a radiť si v mnohých oblastiach života, takže vieme o sebe úplne všetko,“ prezradila na záver Horváthová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lucia Barmošová #OTO 2013 #Kveta Horváthová #sesterský vzťah

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...