Rodinná oslava. Stále rovnaká nuda?

Vždy ten istý scenár a všetci ste napokon radi, že už je po akcii? Zmeňte to, zabudnite na zabehané stereotypy a užite si prípravy i samotnú párty!

30.01.2014 17:00
rodina, rodinná oslava, spoločnosť Foto:
Pripravte si činnosti, ktoré sa dajú realizovať pod strechou i na otvorenom priestranstve.
debata

Vnútri či vonku – hlavne dôvtipne

Ak nie je vyslovene otrasné počasie, dá sa práve vonku skvele vychutnať zábava i pohostenie. Pri pohybe a na čerstvom vzduchu vám určite nebude ťažko zo sladkých či iných dobrôt. Premyslite si program tak, aby ste sa nenudili a využili pobyt v prírode. Majte v zálohe aj plán „B“ (ak by predsa len pršalo), ale nešetrite s nápadmi. Môžete si pripraviť také činnosti, ktoré sa dajú realizovať rovnako dobre pod strechou i na otvorenom priestranstve.

Priatelia, známi a náladička

Niekomu to najlepšie vyhovuje len v úzkom rodinnom kruhu, iný k zábave uvíta aj ďalších ľudí. Vždy sa doma dohodnite, koho by ste prizvali na oslavičku, kto vie rozprúdiť náladu. A určite to nemusia byť rok čo rok tí istí hostia, najmä ak je medzi nimi aj nejaký notorický narušiteľ zábavy. Zbavte sa všetkého, čo robí vašu oslavu nudnou a nepríjemnou, nahraďte to novými podnetmi a nezabudnuteľnými zážitkami!

Opatrne s tematickým programom

Vám sa môže zdať nápad úžasný, ale iného môže stresovať či frustrovať. Podľa zoznamu účastníkov by ste mali citlivo vymýšľať aktivity, nech sa zapoja všetci a nik neostane bokom, dotknutý a ofučaný. Hostí môžete motivovať aj v pozvánke – k hrám a súťažiam pripraviť zaujímavé odmeny. Prípadne pridajte formulky, že nič nie je povinné a náhradný program zabezpečený. Hlavne, nech z vás vyžaruje pohoda a neurážlivý humor.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #spoločnosť #oslava #párty

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...