Kučerová občerstvuje poznatky z pedagogiky. Bude s nimi vychovávať

Adriana Kučerová je známa ako medzinárodne slávna sopranistka, menej ľudí už o nej vie, že ešte pred štúdiom spevu to skúšala s pedagogikou.

24.01.2014 12:00
Adriana Kučerová Foto:
Tehotná operná diva Adriana Kučerová.
debata

Znalosti z tohoto obdobia si vraj postupne občerstvuje v rámci príprav na pôrod svojho prvého bábätka. „Sledujem takéto veci vlastne stále, lebo moja sestra – moje dvojča vychováva dvoch chlapcov,“ prezradila Kučerová.

„Vynárajú sa mi niektoré veci z pedagogiky a psychológie, ktoré sme preberali na Vysokej škole pedagogickej v Banskej Bystrici. Priebežne sa mi to obnovuje a už tak premýšľam, že toto by som riešila takto, toto by som riešila ináč, zatiaľ teda len na základe teoretických skúseností. Dúfam, že to budem môcť uplatniť aj v praxi,“ pokračovala s úsmevom.

Príchod jej prvého potomka, ktorého očakáva s hudobným dramaturgom Matejom Drličkom, bude pre ňu kľúčovou udalosťou roka 2014. „Nemyslím si, že ma čaká niečo dôležitejšie. Pôrod a dieťa prinášajú momenty, na ktoré sa veľmi teším a mám pred nimi rešpekt,“ vysvetlila Kučerová.

Doplnila, že ako každá mama, aj ona dúfa, že všetko dobre dopadne a bábätko – syn príde na svet v poriadku a zdravý. „To je asi najdôležitejšie. Myslím však, že sa týmto želaním nelíšim od iných mamičiek – všetky túžime, aby dieťatko bolo najmä zdravé,“ dodala operná diva, ktorá má posledné vystúpenie naplánované ešte dva týždne pred pôrodom – koncom apríla. Uvidí, či ho zvládne – zatiaľ sa jej však spieva dobre. „Malý ešte neprotestoval,“ zhrnula so smiechom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #zdravie #Adriana Kučerová #pedagogika #príručky

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...