Záväzky si dávať nemusíte, niečo však zmeňte

Aj pre vás je slovo "záväzok" veľmi zväzujúce? Nemusíte to takto pomenovať. Z príchodu nového roka sa každopádne tešte.

02.01.2014 13:00
debata
Aj čistý byt oddelí starý rok od nového,... Foto: SHUTTERSTOCK
upratovanie Aj čistý byt oddelí starý rok od nového, nádejnejšieho.

Roky sa obrátili ako listy v knihe. Staré je oddelené od toho nového, do ktorého vkladáme nádeje. Aby ste ho mali pekný a neplávali ako bez kormidla, tiež si „predsavzajte“, alebo aspoň trochu upracte vo svojom živote. Jednoducho, urobte niečo, čo budete môcť pomenovať ako zmena. K životu ich predsa neustále potrebujeme.

Stačia malé zmeny a váš život sa vám môže celkom zmeniť. Možno potrebujete upratať vo svojej organizácii. Pracovať ráno a večer mať pokoj, ak ste na voľnej nohe, napríklad. Alebo si začiatkom roka poriadne vypucujte svoj byt, ak ste to pred sviatkami nestihli. Tiež budete mať pocit, že začína niečo nové, špeciálne. Alebo si do bytu vo výpredajoch kúpte nejaký doplnok, ktorý vám tiež oddelí starý rok od nového.

Tiež ste sa možno na základe určitých situácií minulý rok niečo naučili. To by vás malo podporiť k tomu, aby ste isté zlé veci už neopakovali. Ak ste sa minulý rok pohádali s kamarátmi a stav je nezvratný, tešte sa na nových. Aj to sú zmeny, ktoré vám môžu oživiť nový rok – zmeny myslenia. To tešenie z vecí nových, o ktorých ešte nemáte poňatia, sa tešte. Precíťte tú radosť, akoby ste sa tešili z vecí, po ktorých túžite. Predstavte si, že už tu sú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zmena #záväzky #začiatok roka

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...