Pohoda aj pečenie medovníčkov: To sú Vianoce u najkrajšej Slovenky

Vianoce u aktuálnej Miss Slovensko Karolíny Chomistekovej sa nesú v znamení rodinnej pohody. Na rodnej Orave ich trávi s najbližšími a v kuchyni.

23.12.2013 10:00
Karolína Chomisteková Foto:
Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková po Zlatej prehliadke.
debata

„Pre mňa sú Vianoce najkrajší sviatok. Vždy ich trávim s rodinou a tento rok to nebude inak,“ prezradila pred pár dňami pre Pravda.sk Chomisteková. Odmalička vraj inklinovala k pečeniu. „Teraz navyše aj rada varím. A Vianoce sa bez pečenia nezaobídu, ja si to nikdy nenechám ujsť,“ uviedla s úsmevom.

Už v čase nášho rozhovoru vraj mali doma hotové cesto na medovníčky. „Mamina mi posielala fotku, že zamiesila na cesto. Cez víkend potom budem vykrajovať,“ pokračovala Chomisteková a na vysvetlenie dodala, že u nich doma sa cesto necháva odležať aj niekoľko dní.

Na Štedrý deň u Chomistekovcov nechýbajú ani darčeky pod vianočným stromčekom. Pôvabná brunetka však zdôrazňuje, že pre ňu sú Vianoce o niečom inom než len nakupovaní darčekov. „Ale samozrejme, pre každého, koho mám ráda, mám pripravenú malú drobnosť,“ dodala s úsmevom.

V novom roku čaká Chomistekovú množstvo kastingov v rámci súťaže Miss Slovensko 2014, na ktorých bude hľadať svoju nástupkyňu. „Teším sa na dievčatá a na to, že to bude zase pre mňa nová skúsenosť. Verím, že príjemná,“ skonštatovala. A čo želá sebe, ale aj čitateľom do nového roka? „Dúfam, že nový rok bude plný zdravia, šťastia a lásky, lebo tá je najdôležitejšia.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Pohoda #pečenie #Karolína Chomisteková #Vianoce #kasting #Nový rok #medovníčky

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...