A čo kúpite na Vianoce sebe?

Máte to podobne? Pred Vianocami sa naháňate za darčekmi. Všetci sú podstatní, najpodstatnejší, no na seba tak trochu zabúdate?

18.12.2013 10:00
Má váš muž traumu z darčeka? Normálka! Foto:
Niečo si predsa len kúpte.
debata (1)

Kto vás pozná lepšie ako vy sama? Nebuďte skromná a nenahovárajte si, že nič nepotrebujete. Potrebujete toho veľa! Na tom, že obdaríte samu seba, nie je nič zlé, práve naopak. Určite sa snažte, aby ste zapadli do zoznamu ľudí, ktorých obdarúvate. Aj týmto spôsobom môžete totiž posilniť lásku k sebe. Vraví sa predsa, že lásky nie je nikdy dosť.

Urobte si malý rituál. Pravdaže, váš darček môže počkať, ale povedzte si, že musí byť. Toľko si toho počas roka odopierate. Vianoce sú čas, kedy by ste sa rozhodne mali obdarovať. Porozmýšľajte, čo vám urobí veľkú radosť a vyberte sa po vianočných sviatkoch na povianočné výpredaje s kamarátkou. Nenechajte sa znechutiť hordou ľudí. Choďte si po čižmičky, alebo teplý svetrík.

Alebo si kúpte niečo, čo budete mať v podstate hneď, no nebudete musieť vytiahnuť ani päty z domu. Priamo z teplej postieľky, s notebookom na kolenách, si vyberte nejakú letenku, najlepšie do teplej krajiny, a v čase, kedy u nás bude zúriť ešte treskúca zima. Takže dovolenka vo februári? Vy si to môžete dovoliť!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #vianočný darček

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...