Zažeňte nudu tematickými víkendmi

Ako prežiť víkend bez nudy, či nervozity, keď sa majú zladiť záujmy viacerých generácií – to je večný problém azda v každej bežnej rodine.

02.11.2013 07:00
tekvica - jesenné hry Foto:
Vyšantiť sa dá napríklad aj pri tekvici, kde sa ukáže naša kreativita.
debata

Ak to má byť príjemne strávený čas, mali by sme sa naň psychicky naštartovať už cez týždeň a neskolí nás tak rýchlo ani pracovný stres.

Brigáda v okolí

Čo takto zorganizovať poupratovanie najbližšieho okolia a do nálady prispieť napríklad aj chutným gulášikom, alebo čajom s rumovou príchuťou? A hneď bude veselšie, aj prostredie skrášlené, nikto nezmrzne! Môžete si vymyslieť napríklad „Víkend úcty k susedom“, pomôcť im s nákupmi, domácimi prácami a vôbec s čímkoľvek, kde sa môžu realizovať malí i veľkí.

Voňavá a vľúdna jeseň

Aj jeseň dokáže vyčariť rôzne druhy netradičných činností, pri ktorých sa dá zabaviť i poučiť. Vonku sa dá zbierať lístie a zhotoviť úžasný pestrofarebný herbár, priniesť domov gaštany a súťažiť o najkrajší výtvor z týchto symbolov jesene. Tie jedlé plody zasa padnú vhod pri prechádzke mestom, keď sa vôni tejto pečenej pochúťky len ťažko odoláva.

Šarkan, či tekvica nesmú chýbať

Aká by to bola jeseň, keby sme si nešli pri dobrom počasí púšťať s deťmi šarkana! Malí to milujú a veľkí sa môžu predviesť pri vlastnej výrobe tohto milého jesenného motívu. Rovnako sa dá vyšantiť napríklad aj pri tekvici, kde sa ukáže naša kreativita a s výslednými dielkami sa môžeme pochváliť v rámci výzdoby príbytku a podobne.

debata chyba
Viac na túto tému: #víkend #Halloween #tematické #šarkan

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...