Čaká vás dovolenka s bábätkom?

Aj keď ste pred tým boli spontánna osoba, vaše bábätko vás naučilo veci plánovať.

20.04.2013 07:00
babo, bábätko, dieťa, rodina, cestovanie,... Foto:
Dovolenka s bábätkom je najideálnejšia, keď máte všetko poruke.
debata

Plánujte!

Naplánovať si musíte aj spoločnú dovolenku. Musíte si predtým poriadne rozmyslieť, v ktorej krajine budete oddychovať a podľa toho, ako je tam teplo, myslieť na každú alternatívu. Najdôležitejšie zo všetkého budú dve veci. Aby bolo dieťa napapané (a teda, v prípade, že už je prikrmované, aby malo každý deň svoj „prídel“) a aby bolo ochránené pred slnkom.

Autom?

Na dovolenku s bábätkom autom? Dobrý výber, ak máte veľký kufor. Bábätko nemá problém zaplniť ho. Sama viete najlepšie, koľko toho taký malý človiečik potrebuje. Myslite aj na toto. Pretože dieťa sa aj na dovolenke potrebuje okúpať vo vaničke. Však nerátate s tým, že sa bude nachádzať v hotelovej izbe? A preto do kufra dajte všetko možné, inak riskujete „nerváky“, keď niečo, čo musí byť, odrazu nebude poruke. Tak ste si predsa dovolenku nepredstavovali. Či áno?

Iná dovolenka

Iná dovolenka vás s bábätkom čaká v prípade, že nešoférujete, nemáte auto alebo oboje máte, ale k tomu paniku, že s dieťaťom cestovať po diaľnici nebudete. V tom prípade ste si zvolili náročnejšiu alternatívu. Keďže všetko, čo dieťa potrebuje, so sebou vziať nemôžete, musíte urobiť striktný výber toho, čo potrebujete nutne a zváťiť, bez čoho všetkého sa zaobídete.

debata chyba

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...