Vianočná rozprávková pohoda! Hrejivý interiér plný ozdôbok a svetielok, inšpirujte sa

Vianoce sú sviatkom pokoja. Nemali by sme na to zabúdať ani pri prípravách na Štedrý deň.

20.12.2022 09:00
dekor
Vianočné inšpirácie, WestwingNow.sk
debata (1)

Vystrojiť naozaj výnimočný sviatočný večer si pýta trpezlivosť aj kreativitu, ale výsledok stojí za to – rozžiarené oči našich blízkych počas najkrajších okamihov v roku.

Vianočné ozdoby, KIK
Vianočné inšpirácie - svietniky, WestwingNow.sk
+8Vianočné ozdoby, KIK

Nie je nič krajšie, ako keď sa pri zdobení vianočného stromčeka stretnú všetci členovia rodiny a v pozadí hrajú vianočné koledy. Aby vám to išlo od ruky, jednotlivé úlohy si medzi sebou rozdeľte. Tak napríklad, kto zavesí na stromček svetielka, vianočné gule a reťaze alebo sladké čokoládové ozdoby. A aké farby sú tento rok trendy? Jemné pastelové, ale aj tradičné kombinácie červenej a zlatej či modrej a striebornej.

zväčšiť Vianočné inšpirácie - svietniky, Bonami.sk.
dekor Vianočné inšpirácie - svietniky, Bonami.sk.

V predvianočnom období môžete do sviatočného šatu obliecť aj textilné doplnky. Vankúšiky, obrus či behúň celý priestor pekne zútulnia a navyše ich viete zladiť s celkovým farebným tónom sviatočnej výzdoby.

zväčšiť Vianočné inšpirácie - vianočná svetelná reťaz,...
dekor Vianočné inšpirácie - vianočná svetelná reťaz, ASKO

Málokto si dokáže predstaviť advent bez tajomného svetla sviečok a okrasných LED reťazí. V kombinácii s ďalšími dekoráciami dodajú miestnosti výnimočnú atmosféru. Svietniky vyzerajú pôsobivo na sviatočnej tabuli, ale aj ako ozdoba konferenčného stola. Ozdobné svetelné reťaze môžete umiestniť prakticky kamkoľvek či už na vianočný stromček, okná alebo nábytok.

Keď už budete so všetkými prípravami hotoví, doprajte si zaslúžený oddych. K úplnej pohode vám stačí už len vianočná rozprávka, miska plná voňavých vianočných dobrôt, teplá hrejivá deka a šálka s voňavým čajom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #dekor

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...