Hrejivé objatie jesene! Takto môže vyzerať váš interiér, inšpirujte sa

Príroda sa už pomaly zahaľuje do pestrých farieb a nepredvídateľné jesenné počasie nás láka tráviť viac času v pohodlí domova.

29.09.2022 14:00
jesen Foto:
Interiér v jesenných farbách.
debata

Do hrejivých odtieňov jesene môžete zahaliť aj váš interiér. Nielenže ho krásne ozdobia, ale prinesú vám radosť a pocit útulnosti. Úžasnú jesennú náladu si môžete navodiť napríklad vhodne zvolenými dekoráciami – tekvicami, sviečkami, prikrývkami, vázičkami či vankúšmi.

zväčšiť Interiér v jesenných farbách. Foto: SHUTTERSTOCK
jesen3 Interiér v jesenných farbách.

Použitie teplých farieb ako hrdzavo-červená, orechovo-hnedá alebo tmavo-žltá je najjednoduchší spôsob, ako vytvoriť útulnú atmosféru vo vašom priestore. Ak vyplníme interiér mäkkými a pohodlnými prvkami ako je široká pohovka, vankúše a koberčeky, vytvoríme ideálny štýl pre nadchádzajúcu je­seň!

Jesenné dekorácie, KIK.
Interiér v jesenných farbách.
+4Dekorácia, KIK

Interiér pripravený na jeseň je plný pôvabných detailov odkazujúcich na ročné obdobie: sušených kvetov a vetvičiek či figúrok odkazujúcich na lesnú flóru a faunu. Nechýbajú ani základné jesenné atribúty: aromatické sviečky a krásne kanvičky na čaj. Sklo, ktoré sa trblieta hravými farbami, víťazí už niekoľko sezón, no teraz má šancu zaznieť v celej svojej kráse.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #jeseň #interiér #dekorácie

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...