Ako vyčistiť sklo mikrovlnky či rúry bez chémie? Tento spôsob ešte nepoznáte?

Nie vždy ste spokojná s tým, ako vyzerá sklo na vašej mikrovlnke či rúre na pečenie po ich vyčistení?

25.02.2022 09:00
mikrovlnka, čistenie, upratovanie Foto:
Ako vyčistiť sklo na mikrovlnke?
debata

Vyčistiť ho tak, aby sa krásne lesklo a zostalo bez šmúh dá veľa práce. Každý trik sa preto počíta a stojí za vyskúšanie, ak je výsledkom krásny sklenený povrch.

žena, upratovanie, domácnosť, nečistoty Čítajte viac Tri super triky, aby váš byt vyzeral vždy dokonale uprataný! A návštevy sa môžu prihrnúť kedykoľvek

Vo facebookovej skupine s názvom „Mrs Hinch Cleaning Tips“ sa stal hitom trik na čistenie sklenených povrchov pomocou čierneho čaju. „Zaliala som vrecúško čierneho čaju horúcou vodou a nechala som čaj lúhovať a vychladnúť. Potom som do studeného čaju namočila papierovú utierku a poutierala ňou sklo mikrovlnky,“ opísala domáca gazdinka na facebooku. Čajom dokonca vyčistila zrkadlo, sklenený stôl aj varnú dosku a výsledok bol dokonalý.

pepier na pečenie, gazdinka, žena, pečenie, kuchyňa Čítajte viac Skvelý trik! S papierom na pečenie už bojovať nebudete, takto presne 'sadne' do misky či na plech

Početné komentáre pod príspevkom na Facebooku ukazujú, že trik so studeným čajom naozaj funguje. „Studený čierny čaj je skvelý“, zneli komentáre. Gazdinky v skupine písali, že vďaka nemu sa im podarilo vyčistiť aj okná či nerezový hriankovač.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #domácnosť #čistenie #čierny čaj #influenceri

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...