Lesk a luxus v štýle glamour! Takto môže vyzerať vo vašom byte

Tento očarujúci štýl so sebou prináša rafinovanosť, eleganciu, ale aj istú mieru extravagancie a luxusu.

20.01.2022 11:51
glamour
Luxus a elegancia - tak vyzerá glamour štýl podľa Bonami.sk.
debata

Milujete krásne veci, lesk, dizajnové kúsky a luxusné materiály? Potom je možno práve glamour štýl to pravé orechové. Kombinuje moderné prvky s historickými a umelecky vyzerajúcimi kúskami, čo vášmu interiéru ešte dodá na exkluzivite.

Štýl pripomínajúci bývanie hollywoodskych hviezd si môžete zariadiť aj u vás doma. V obývacej izbe samozrejme nemôže chýbať sedacia súprava, ktorej pristane dekoratívne prešívanie, výrazné odtiene, ozdobné nohy či podrúčky. Nemusí nutne vyzerať tak, ako by ste ju práve priviezli zo zámku. S ozdobnými dekoráciami a nábytkom bude skvele ladiť aj minimalistickejší kúsok. Nemusíte sa báť ani výraznejších farieb, ako je temne zelená, modrá či červená. Pokiaľ ale plánujete také odtiene skôr na stenách, pri sedacej súprave siahnite po tlmených tónoch.

Stropné svietidlo v štýle glamour, ASKO.
Stôl prestretý v štýle glamour, westwingnow.sk.
+5Bytové doplnky v štýle glamour, KIK.

Nábytok je často inšpirovaný barokom a je veľmi ozdobný. Pokiaľ si na niečo také netrúfate, môžete zvoliť naopak veľmi moderné a dizajnové kúsky, ktoré budú pôsobiť úplne jedinečným dojmom. Skvele vyzerajú lesklé povrchy, mramorové detaily či chrómované nožičky, chýbať nesmú ani detaily v zlatej alebo striebornej farbe, ktoré dodajú celému interiéru punc luxusu.

zväčšiť Stôl prestretý v štýle glamour, westwingnow.sk.
glamour Stôl prestretý v štýle glamour, westwingnow.sk.

Glamour izbe potom dominujú také materiály, ako je drevo, koža, zamat, satén, imitácia mramoru, krištáľu či brokátu, exotické dreviny a výrazné ornamentálne prvky. Hlavne krištáľové svietidlá mu dodajú neopakovateľnú atmosféru, vďaka ktorej si budete pripadať ako v luxusnej komnate francúzskeho kaštieľa. Nezabudnite ani na dekorácie. Vysoké vázy, zrkadlá, mäkučké koberce a nadýchané vankúšiky krásne dotvoria celkový dojem a vy si tak môžete užívať kúzelnú atmosféru vašej obývačky. Aj doplnky v zlatej farbe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Glamour #doplnky do bytu

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...