Preneste kúsok prírody do interiéru: Vankúšmi aj nábytkom v tvare kvetín a flóry!

Aj vám sa zda, že jesenné obdobie bude ponuré bez jeho malebne zazelenaných stromov v parku či rozkvitnutých záhonov? Kúsok prírody si môžete preniesť aj domov a nemáme teraz na mysli len florálne vzory.

14.10.2021 13:00
Homes-Housewarming Gifts Foto: ,
Dekoratívne vankúše v tvare kvetín a zeleniny od Green Philosophy Co., info o cene v predaji.
debata (1)

Interiérový dizajn ponúka aj dnes rozličné doplnky do bytu či nábytkárske solitéry, ktoré sa voľne alebo veľmi doslovne inšpirovali v prírodnom svete. Kvetinové tvary a formy, podoba listov a rastlinných korienkov, popínavých stoniek, ktoré sa vinú okolo kmeňov stromov – to všetko sa dá pretaviť aj do podoby doplnkov či nábytku vo vašom byte.

Len nedávno sa špeciálnou iniciatívou, ktorá má upozorniť na ekologickejší životný štýl, blysla spoločnosť Green Philosophy Co. Na trh uviedla napríklad prikrývku (deku) v tvare palmového listu či sériu vankúšov, ktoré pripomínajú tvarom okvetné hlávky kvetín alebo napríklad ružičkovú zeleninu.

Pohovka s výrazným florálnym vzorom z dielne...
Farebný vankúš v tvare kvetiny Antipodream,...
+6Mramorový stolík Daisy značky Sweatpea &...

Výber dizajnu však nemusí byť až takýto doslovný, hoci napríklad vankúš v tvare kvetín alebo mramorový stolík v podobnej forme, určite zaujmú nejedno oku pri návšteve vášho príbytku.

Pri výbere „natur“ kúskov do vášho bytu sa však môžete sústrediť napríklad aj na pestré a farebné dezény či spracovanie florálnych motívov v doplnkoch, akými sú sviečky alebo difúzery či porcelánový a nerezový riad v kuchyni. V našej galérii nájdete pár tipov, ako na to.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #interiér #inšpirácia #nábytok #flóra

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....