Chcete porozumieť chaosu okolo seba? Siahnite po týchto knihách a rozhýbte sa

Stále nemáte dosť odhodlania urobiť zásadné zmeny vo vašom živote? Či už v práci alebo v oblasti životného štýlu... Tieto knižné novinky môžu pomôcť.

28.06.2021 15:00
debata

Sám sebe šéfom

Máte už po krk vysedávania v korporáte alebo ste práve vyšli zo školy? Alebo chcete začať konečne pracovať „pre seba“? Práca na voľnej nohe je potom pre vás tou pravou voľbou. Kniha Sám sebe šéfom obsahuje praktické rady a informácie, príklady zo života a kľúčové tipy ako začať. Zistíte, či je práca na voľnej nohe pre vás tou správnou cestou, ako sa rozbehnúť a na čo nezabudnúť. Ako prekonať prekážky a odpor – nielen v praktických veciach, ale aj na osobnej, finančnej či emocionálnej úrovni.

Sám sebe šéfom

Matematika pre život

Kniha autora Kita Yatesa vyvolala vo svete veľký ohlas. Yates vyštudoval matematiku na Oxforde a pracuje ako profesor na univerzite v Bathe. Vo svojom výskume sa venuje vysvetleniu rôznych fenoménov ako vývin embrya, tvar škrupiny vajec či poruchy spánku pomocou matematiky. V mimoriadne zrozumiteľne sformulovanej knihe nás Kit Yates vyzbrojuje jednoduchými matematickými pravidlami a nástrojmi, ktoré nám môžu pomôcť porozumieť chaotickým a často nejasným hádankám nášho sveta.

Matematika-pre-zivot-obalka

Kniha, ktorá vám možno zachráni život

Zabudnite na divoké trendové diéty a fitnes programy celebrít. Vedecký publicista Graham Lawton prináša nový pohľad na zdravie, výživu a životný štýl. Oddeľuje dojmy od pojmov a kriticky sa vyrovnáva s množstvom mätúcich údajov a desivých titulkov v časopisoch. Na základe najnovších vedeckých výskumov a štatistík ponúka pravdu o diétach a stravovaní, o drogách, desaťtisíc krokoch denne, slanine, počítaní kalórií, káve, mliečnych výrobkoch, spánku, vláknine, „opiciach“, soli, cukre, kardiu, opaľovacích krémoch, statínoch, vitamínoch a o mnohom ďalšom.

Kniha, ktorá vám možno zachráni život

© Autorské práva vyhradené

debata chyba

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...