Objavenie seba samej aj návod, ako žiť ľahšie! Tu sú knižné novinky na leto

Vyberte si z knižných noviniek podľa vašej letnej nálady. Tu sú tipy.

16.06.2021 11:00
kniha, žena, čítanie, oddych, úsmev, dievča Foto:
Na akú knihu si brúsite zuby?
debata

Detektív(ka) lásky

Spisovateľka Ruby Millerová sa musí rozhodnúť, ako ďalej. Keď zistí, že ju partner podvádza, stratí nielen vieru v lásku, ale aj akýkoľvek záujem o písanie. Na radu svojej agentky a sestrino pozvanie odchádza na dovolenku do Indie, aby aspoň na chvíľu zabudla na pocity prázdnoty a beznádeje a načerpala potrebnú energiu. To čo začína ako pokojná dovolenka na romantických plážach, sa náhle mení na nevídané dobrodružstvo. V záhadách a tajomstvách objaví dávno zabudnuté príbehy lásky.

Detektiv lasky

Jediná ruža

Štyridsaťročnú francúzsku botaničku Rose zvláštny telefonát – má sa vydať do Japonska na čítanie poslednej vôle otca, obchodníka s umením, ktorého nikdy nestretla. Napriek počiatočnému váhaniu napokon súhlasí a odcestuje do Kjóta, kde ju ubytujú v otcovom dome. Rose, ktorá je proti svojej vôli konfrontovaná s komplikovanou minulosťou, spočiatku cíti len trpkosť a hnev. Po ceste, posiatej budhistickými chrámami a zenovými záhradami, no aj emóciami, si ju však Kjóto postupne podmaní a ona sa dozvedá pravdu nielen o svojej rodine, ale aj o sebe samej.

Jedina ruza o

Ako žiť s ľahkosťou

Máte občas pocit, že vás život ťahá ku dnu? Že všetky tie povinnosti a obavy z budúcnosti sú už na vás priveľa? Ľahkosť je čarovné slovíčko, ktoré sa môže stať vaším mottom a kľúčom k životnej zmene. O triedení vecí sa už napísali stohy kníh. Ako žiť s ľahkosťou je však iná. Nie je len o zbavovaní sa nepotrebných vecí, ale aj zaťažujúcich myšlienok, emócií či zbytočných aktivít. Nechajte sa ňou doviesť k ľahkému a pôvabnému životu a dobrému pocitu, že úsporným životným štýlom šetríte aj našu planétu!

ako-zit-s-lahkostou

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #knižné tipy

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...