Teplejšie počasie volá na balkón! Poďte si príjemne posedieť, tu sú inšpirácie

Skôr, než sa otvoria terasy reštaurácií, užite si slnko a pohár skvelého nápoja s partnerom na balkóne! Takto to môže vyzerať aj na tom vašom.

15.04.2021 13:00
debata

Chýbajú vám chvíle, kedy si s priateľmi posedíte na terase obľúbenej reštaurácie? Len tak, pri pohári chladeného nápoja či vína… Na to si ešte chvíľu počkáme. S vaším partnerom si však relax pri kávičke či miešanom drinku na balkóne môžete dopriať aj teraz. Teplejšie počasie volá na balkón! Tak si toto prostredie dotvorte tak, aby ste sa cítili príjemne.

Štýlové posedenie vonku, WestwingNow.sk
balkón Štýlové posedenie vonku, WestwingNow.sk

Uvoľnenosť a útulnosť na balkóne môžete zdôrazniť doplnkami – napríklad lampášmi či sviečkami, vďaka ktorým sa z vášho balkóna alebo terasy stane naozajstná oáza relaxácie.

Príjemné posedenie na menšom balkóne, Bonami.sk.
balkón Príjemné posedenie na menšom balkóne, Bonami.sk.

Nezabudnite ani na živé rastliny, ktoré na balkón neodmysliteľne patria a dodajú mu ďalší rozmer. Bylinky krásne voňajú, navyše, poslúžia vám nielen ako zelená kulisa vášho posedenia, ale aj ako prísada do jedla. Balkón môžete doladiť aj vankúšmi, závesmi alebo cestovnými koberčekmi, ktoré celkovú atmosféru krásne doplnia. Stačí sa len pohrať s nápadom…

Zľava hore: 1. Záhradná stolička v ružovej...
stoličky koláž Zľava hore: 1. Záhradná stolička v ružovej farbe, ASKO 2. Záhradná stolička v béžovej, WestwingNow.sk 3. Záhradná stolička - žltá, Bonami.sk 4. Záhradná stolička v bielej farbe, ASKO

Veľkým trendom na balkónoch sa stávajú aj solárne lampy či lampáše, ktoré večerné rande „za oknom“ obývačky urobia ešte viac romantickým. Či už zvolíte dekoračné svietniky na stôl či parapet alebo použijete svetelnú reťaz, o atmosféru máte postarané v každom prípade.

Solárne lampy sa zmestia aj na malý balkón a...
balkón Solárne lampy sa zmestia aj na malý balkón a vytvoria čarovnú atmosféru, KIK.

K stoličkám – dreveným, ratanovým, prúteným či kovovým zvoľte ten správny stôl či stolík, podľa toho, aký rozmer má váš balkón. K stolíku patrí ešte krásny riad, drobné doplnky, vonné sviečky a hotovo! Nech je vaše posedenie vonku sviatkom pre všetky zmysly!

Vychutnajte si relax na balkóne, Ikea
balkón Vychutnajte si relax na balkóne, Ikea

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #balkón #nábytok #terasa

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...