Stolovanie počas Veľkej noci! Nechajte sa očariť odtieňmi modrej, neoľutujete

Od veľkonočnej zelenej či žltej upriamte svoju pozornosť na o čosi netradičnejšiu voľbu - modrú! Tu sú inšpirácie...

24.03.2021 11:00
debata

Podobne, ako minulý rok, aj tento bude oslava Veľkej noci celkom iná, než v časoch pred pandémiou. Aj v úzkom rodinnom kruhu si však môžete vychutnať sviatočné stolovanie so všetkým, čo k sviatkom jari patrí.

Pri tomto veľkonočnom prestieraní sa baby blue...
veľká noc Pri tomto veľkonočnom prestieraní sa baby blue kombinuje s odtieňmi bielej a smotanovej, jarný nádych stolu dodávajú výrazné odtiene žltej, b&m/via PR Shots

Väčšie či drobné dekoračné predmety, ale aj taniere, misky či obrus – pri všetkom, čo na slávnostne prestretý stôl patrí, sa môžete počas sviatkov vyhrať. Je však na mieste, ešte skôr, než sa pustíte do príprav, premyslieť si farebné tóny, po akých tento rok siahnete.

Veľkonočné stolovanie v tónoch modrej, ktorej...
veľká noc Veľkonočné stolovanie v tónoch modrej, ktorej tóny sú doplnené jemnými farbami smotanová či béžová. Stôl zdobí aj luxusná zlatá, KIK.

A nemusí ísť len o farby, ktoré sa s Veľkou nocou tradične spájajú. Svieža zelená či žltá nie je povinnosťou, kľudne sa tento rok rozhodnite pre inovácie. Čo poviete na rôzne odtiene modrej?

Oku lahodiace púdrové odtiene, medzi ktorými...
veľká noc Oku lahodiace púdrové odtiene, medzi ktorými hrá prím modrá. Aj v takýchto farbách sa môže niesť váš slávnostne prestretý stôl, Next Home.

Púdrové odtiene, nielen modrej, ale aj ružovej, sa už objavili na veľkonočných doplnkoch aj po minulé roky. Môžete sa ich, samozrejme, držať aj počas tohtoročnej jari.

Nielen odtieň jemnej baby blue, ale aj sýta...
veľká noc Nielen odtieň jemnej baby blue, ale aj sýta modrá si nájde na sviatočnom stole miesto. Doplniť ju môže jarná zelená či žltá, WestwingNow.sk

Rovnako však môžete „zaloviť“ v tónoch tmavších odtieňoch modrej, ktoré sa nám skôr spájajú so stredomorskými krajinami. Na sviatočnom stole môžu byť novinkou, ktorá sviatky ozvláštni.

Svieži nádych prichádzajúcich teplejších dní a prebúdzajúcej sa prírody stolu dodajú živé kvety, narcisy či tulipány, ktoré môžete zvoliť práve v typickej jarnej farbe – žltej.

Opäť ide o odtiene púdrovej modrej či ružovej -...
veľká noc Opäť ide o odtiene púdrovej modrej či ružovej - dekorácie, ktoré rozhodne patria k Veľkej noci. Next Home/via PR Shots
Veľkonočné stolovanie v tónoch modrej, ktorej...
Nielen odtieň jemnej baby blue, ale aj sýta...
+3Oku lahodiace púdrové odtiene, medzi ktorými...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #stolovanie #Veľká noc #sviatočné stolovanie

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...