Ako prestrieť stôl na Valentína? Ohúriť môžete pompéznosťou aj jediným detailom

Sviatok zaľúbených v znamení dvojkombinácie bielej a červenej. A predsa ponúka niekoľko možností prestierania, inšpirujte sa.

06.02.2021 13:00
debata

Tohtoročný sviatok zaľúbených oslávime chtiac-nechtiac doma. Romantická večera a sviatočne prestretý stôl tak budú výlučne v našej réžii. Ak hľadáte inšpirácie, ponúkame pohľad na stopercentne valentínsku kombináciu červenej a bielej! Aké variácie prestierania môžete vo vašej jedálni vykúzliť?

Pompézny štýl

Honosná dekorácia valentínskeho stola, pri ktorej hrá prím výrazná červená farba. Na sviatočnom stole je všetko, čo k sviatku patrí – sviečky, poháre na šampanské, drobné dekorácie, ruža. Ak ste milovníčkou tohto sviatku, možno práve takáto cesta pre vás tou pravou a sviatočnému večeru dáte punc výnimočnosti.

Honosná dekorácia valentínskeho stola, pri... Foto: SHUTTERSTOCK
valentín Honosná dekorácia valentínskeho stola, pri ktorej hrá prím výrazná červená farba. Na sviatočnom stole je všetko, čo k sviatku patrí - sviečky, poháre na šampanské, drobné dekorácie, nechýba ani ruža. Ak ste milovníčkou tohto sviatku, možno práve takáto cesta pre vás tou pravou a sviatočnému večeru dáte punc výnimočnosti.

Sviatočná klasika

Výrazná červená je valentínskou klasikou, na sviatočný stôl sa skvelo hodí. Ak sa na stole pohráte aj s drobnými doplnkami, bude vaše večerné posedenie dokonalé. Prestieranie nepôsobí pompézne, na sviatok Valentína ale jasne odkazuje.

Výrazná červená je valentínskou klasikou, na... Foto: SHUTTERSTOCK
valentín, prestieranie Výrazná červená je valentínskou klasikou, na sviatočný stôl sa skvelo hodí. Ak sa na stole pohráte aj s drobnými doplnkami, bude vaše večerné posedenie dokonalé.

Očarte jednoduchosťou

Ak uprednostňujete skôr jednoduchosť a s prestieraním stola chcete byť hotová raz-dva, na tento účel skvelo poslúži napríklad aj stuha – červená s nápismi či iba jednofarebná. Aj jeden výrazný prvok odkazujúci na sviatok zaľúbených v bielo-červenej kombinácii sa k výnimočnej príležitosti skvelo hodí.

Aj valentínska stuha pomôže pri sviatočnom... Foto: SHUTTERSTOCK
valentín, prestieranie Aj valentínska stuha pomôže pri sviatočnom prestieraní, ktoré sa môže niesť aj v menej pompéznom štýle. Napriek tomu bielo-červená kombinácia jasne odkazuje na sviatok zaľúbených.
Zľava hore: 1: Poháre na víno, Ikea 2: Miska,...
valentín Zľava hore: 1: Poháre na víno, Ikea 2: Miska, Daisypark 3: Formy na pečenie, Tchibo 4: Dekorácia na stôl, KIK 5: Tanier, Ikea 6: Sada sviečok, WestwingNow.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Valentín #prestieranie

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...