Ako vyzdobiť stromček tento rok? Skúste to podľa vášho znamenia horoskopu!

Každý rok tá istá klasika, ktorá vám už lezie hore krkom? Ale čo robiť s vianočným stromčekom, aby uspokojil vaše zmysly?

08.12.2020 06:19
stromček
Ako si vyzdobiť vianočný strom? Skúste sa riadiť vaším znamením.
debata

Vyzdobiť neoddeliteľnú súčasť Vianoc vo väčšine európskych domácností nemusí byť vždy jednoduché. Niekto sa riadi trendmi, ktoré sa každoročne menia. Iný tasí každý rok rovnaké ozdoby a mení akurát sladkosti zavesené na vetvičkách ihličia. Ak patríte k experimentátorom, ktorí sa chcú blysnúť aj tento rok krásnym stromčekom, ktorý vám bude predovšetkým robiť radosť, skúsiť to môžete aj podľa vášho znamenia!

Portál PsychicWorld.com naznačuje, že práve zapojenie našej osobnosti, ktorú čiastočne ovplyvňuje aj znamenie horoskopu, v ktorom sme narodení, môže byť vodítkom pri zdobené vianočného stromčeka. Vybrané trendy a navrhované štýly sa údajne najviac triafajú do vkusu jednotlivých znamení. Ktohovie, netrúfame si tvrdiť, že to platí na sto percent, ale za pokus to stojí.

zväčšiť Ako si vyzdobiť vianočný stromček podľa vášho... Foto: archív Psychicworld.com
vianocnystromcekAko si vyzdobiť vianočný stromček podľa vášho znamenia horoskopu? Ako si vyzdobiť vianočný stromček podľa vášho znamenia horoskopu?

Baran – téma Ombré

Odvážni a ctižiadostiví barani sú radi číslom jeden, a preto potrebujú tému, ktorá vyniká nad ostatnými. Téma Ombre upúta na prvý pohľad a gradovať farebný tón môžete vo farbe, ktorá je vám najbližšia. Všetko, čo musíte urobiť, je začať svetlom zhora a za jazdy stmavovať. Napríklad môžete umiestniť biele hviezdy na vrch, arkticky modré ozdoby do stredu a námornícke stuhy dole, aby ste získali tému zimnej krajiny zázrakov.

Býk – téma Lesné stvorenia

Býci si užívajú pokojné rustikálne prostredie, vďaka čomu sú lesné tvory perfektnou témou pre toto znamenie. Omotajte okolo stromu jednoduchú šnúru trblietavých svetiel a potom ju ozdobte jeleňmi z papiera, veveričkami z plsti a množstvom lesných zvieracích ozdôb. Táto téma je nielen rustikálna, ale aj náladová. Ideálne pre ľudí v exteriéri, ktorí sa chcú vydávať za Vianoce pod hviezdami, medzi prírodou.

Blíženci – téma Viacfarebný

Blíženci sú zaneprázdnenené a živé znamenie, pre ktoré je viacfarebná téma vianočného stromčeka ideálna. Stromček môžete obsypať farebnými a prenikavými dekoráciami, od obrovských červených ozdôb až po modré mašle a zlaté pozlátka, ak ste Blíženci, ktorí nemajú čas, tento je pre vás.

Rak – téma Staromódny

Ľudia v znamení Raka sú citliví a bez námahy naberajú energiu. Jemné červené, zlaté a oranžové ozdoby udržia Rakov pri príjemných pocitoch. Pre extra dotyk detail môžu pridať do svojho stromu niekoľko sušených plátkov pomaranča – vôňa, ktorá sa šíri domom, je podstatou Vianoc.

Lev – téma Pozlátený

Temperamentné ohnivé znamenie sa vyhrieva na svetle s divadelnou a intenzívnou vášňou, podobne ako téma vianočného stromčeka! Vytvorte teplú sviatočnú žiaru pomocou ohromujúcej farebnej palety zlata a bronzu. Pre zvýšenie glitru a pôvabu (nehovoriac o dráme) urobte dekorácie nadrozmerné a trblietavé.

Panna – téma Farma

Toto zemské znamenie predstavuje praktické, perfekcionistické kvality, ktoré vyhovujú téme farmy. Neutrálne zlaté a biele tóny sa prelínajú s väčšinou dekorov a tvoria skvelý základ pre akýkoľvek vzhľad farmárskeho alebo vidieckeho chic. Potom už potrebujete len niekoľko slávnostných a rustikálnych prvkov, ako je ratanový topper, prešívaná sukňa zo stromu alebo červené kockované mašle.

Váhy – téma Minimalistický

Strom zdobený jednoduchou šnúrou svetiel a ničím iným podporí pocit organického prostredia, takže existuje len veľmi malá šanca na narušenie rovnováhy Váh. Ak ho však chcete urobiť veselším, môžete ho zdobiť riedko a pridať niekoľko šišiek a sušených plátkov pomaranča.

Škorpión – téma Biely metalický

Škorpión je intenzívne a silné znamenie, takže potrebuje aj výrazný stromček. Napríklad biely a trblietavý – najmä, ak je v kontraste s tmavým dekorom bytu. Ozdobte svoj strom veľkými kovovými ozdobami, obrovskými snehovými vločkami a honosnými korálkami.

Strelec – téma Severská idyla

Toto znamenie je známe tým, že má snahu získať vedomosti a vyhľadávať geografické, intelektuálne aj duchovné dobrodružstvá. Ak chcete doplniť túto temperamentného ducha, vycestujte za severskou témou do severských krajín. PZmes papiera a drevených ozdôb a jemné girlandy prehodené cez trblietavé svetlá. Pre zvýšenie pocitu Hygge sa rozhodnite pre spodnú časť sukne zo stromu z ovčej kože.

Kozorožec – téma Štíhly a jednoduchý

Mytologické Kozorožce sú zručné v navigácii v materiálnej i emočnej sféry. Tenký stromček sa zmestí takmer kamkoľvek a pretože telo bude redšie, dôraz sa kladie na čokoľvek, čím sa rozhodnete zdobiť, nech už sú to dekadentné ozdoby alebo jemné korálkové girlandy. Srbský smrek je skvelým príkladom živého stromčeka, ktorý sa ku vám bude hodiť.

Vodnár – téma Prímorský

K tomuto znameniu sa skvelo hodí téma prímorského stromu. Myslite na povrazové girlandy, pieskovo sfarbené a jemne modré ozdoby a na vrchole skôr hviezdica ako hviezdy! Ak chcete túto tému maximalizovať, môžete si na stromček hodiť sieťovinu a základňu postaviť z mušlí na pláži. Aj keď nie ste Vodnár, toto je možno dokonalá téma pre tých, ktorí tento rok (ne)trávia Vianoce pri mori.

Ryby – téma stromčeka Sladká krajina

Ryby sú vodné znamenie, ktoré odráža neustále rozdelenie medzi fantáziou a realitou. Použite každú chorobne sladkú farbu, na ktorú si spomeniete; žiarivé ružové, modré, zelené, všetko ide! A pridajte fantastický popový rozptýlený cukrík a lízanky po celom obvode.

Prezidentský palác, vianočný strom.
Vianočný strom, Capitol, Washington.
+14Vianočný strom pri Chráme Narodenia Pána v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #vianočný stromček #zdobenie #znamenie #horoskop

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...