Trendová farba mäty! Ako ju dostať do interiéru? S akými odtieňmi ladí?

Ako všetky odtiene zelenej, aj farba mentolu má na našu myseľ upokojujúce účinky.

10.06.2020 13:00
debata

Farba mäty, známa ako „mint“, je jemná a svieža ako prímorský vánok. Ale pritom skutočne originálna, aspoň čo sa interiéru týka. Aj preto sa jej mnohí z nás boja, pritom na to niet dôvodu. Dá sa totiž krásne kombinovať s mnohými farbami.

Pohovka v odtieni "mint"...
mentol Pohovka v odtieni "mint" dokáže urobiť interiér skutočne zaujímavým, ASKO.

Tento odtieň sa v dizajnovej brandži objavil len nedávno a ako hovoria odborníci, jeho výhodou je, že je jednoducho kombinovateľný s prvkami nesúcimi iné zafarbenie.

Doplnky v mentolovej: Zľava hore: Miska (KIK),...
mentol Doplnky v mentolovej: Zľava hore: Miska (KIK), vankúš (WestwingNow.sk), kvetináč (Bonami), dekorácia v tvare mušle (ASKO).

Najlepší pár tvorí napríklad s hnedou, bielou a staroružovou či zlatou. I keď jej nežný tón najlepšie vynikne na stenách vášho domova, nemenej príjemne bude na vás pôsobiť, ak si v jej odtieňoch zaobstaráte decentné interiérové doplnky. Určite vhodne podčiarknu atmosféru vašej domácnosti a pri predstave mentolovej vône vnesie v horúcich letných dňoch do vášho obydlia aj zaručenú dávku sviežosti!

Doplnky v mentolovej: Zľava hore: Dóza na kávu...
mentol Doplnky v mentolovej: Zľava hore: Dóza na kávu (KIK), posteľná bielizeň (ASKO), podložka do kúpeľne (WestwingNow.sk), kreslo (Bonami).

Rodení experimentároti si možno trúfnu na väčšie kúsky nábytku v tomto odtieni – môžete vybrať pohovku či kreslo v príjemnej mentolovej. Ak máte odvahy menej, potom postačia drobné bytové doplnky na stôl, stenu či na podlahu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dizajn #nábytok #mentol #trendové farby

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...