Vianočné stromčeky už vyzdobili Belohorcová aj Surovcová! Inšpirujú aj vás?

Vianoce sa nezadržateľne blížia. Ak ešte nemáte ozdobený vianočný stromček, môžete sa nechať inšpirovať známymi Slovenkami, ktoré majú túto príjemnú povinnosť už za sebou.

20.12.2019 07:00
debata

Moderátorka Zuzana Belohorcová síce oslavuje Vianoce na slnečnej Floride, radosť z Vianoc si však užíva naplno aj bez snehu a mínusových teplôt. Záberom stromčeka sa pochválila už počas prvej adventnej nedele.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

...prva adventna nedela je tu priatelia...začínaju pripravy na najkrajší a moj najoblubenejší sviatok v roku VIANOCE...milujem všetko s nimi spojene...pečenie,varenie ,vianočna atmosfera,vyzdoba , ....a dokonca mi ani nevadí to predvianočne šialenstvo v obchodoch a honba za vianočnymi darčekmina poslednu chvilu....ale čo si najviac s detmi užívame je dekorovanie #christmastree....deti by ho chceli najradšej už dnes ,bez rozdielu ,či tak kaže tradícia alebo nie...a čo vy zlatíčka,kedy sa u Vas rozsvieti vianočny stromček...majte krasnu prvu adventnu nedelu♥️#belohorkalifestyle #1stadventsunday #adventseason #christmascomingsoon #photoby @michalpetrik_photography

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova),

Krásna tanečnica Ivana Surovcová, manželka hokejistu Mariána Gáboríka, má už stromček vyzdobený takisto.

Aj Surovcovej niekdajšia kolegyňa z Let's Dance, tanečnica Katarína Jakeš Štumpfová, potešila fanúšikov na Instagrame pohľadom na žiariaci vianočný stromček. Prezradila, že stromček vyzdobila počas tretej adventnej nedele.

Známa fitneska a influencerka Tatiana Žideková si zdobenie stromčeka vychutnala s malou dcérkou. Práve jej sa svetielka a o ozdoby na stromčeku páčili najviac.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #vianočný stromček #Ivana Gáborík-Surovcová

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...