Vianočná klasika! Červená a zelená vo vašom interiéri

Svetlá, reťaze, lampáše, dekoratívne postavičky či veselé nápisy na stenách - ako môže vyzerať vaša vianočná výzdoba? Pozrite sa!

25.11.2019 09:30
debata

Možno nepatríte k ľuďom, ktorí s vianočnou výzdobou zvyknú experimentovať. Na zeleno-červenej klasike nič nepokazíte, aktuálna bude stále. Alebo sa k nej vraciate po rokoch v tónoch striebornej, fialovej či dokonca čiernej?

Ak máte doma malé ratolesti, potom chcete...
Vianoce. Ak máte doma malé ratolesti, potom chcete výzdobou potešiť najme ich. Voanočné rozprávkové postavičky môžu mať na sebe tradičnú vianočnú červenú - potom už len stačí skombinovať so zelenými vetvičkami, KIK.

Ak ste rodičmi malých detí, potom by sa vaša dekorácia počas sviatkov mohla niesť aj v rozprávkovom duchu. Nie je nič ľahšie – veselé postavičky v tónoch červenej či zelenej určite v obchodoch objavíte.

V tomto prípade sú červené a biele sviece...
Vianoce V tomto prípade sú červené a biele sviece doplnené zelenými vetvičkami - práve takto môže vyzerať vaša tradičná dekorácia na sviatočnom stole, westwingnow.sk
Červený nápis na stene a pod ním červeno-zelené...
Vianoce Červený nápis na stene a pod ním červeno-zelené dekorácie. Potešia najmä malých obyvateľov domu, čo poviete? Bonami.sk

Bez svetiel, sviečok či lampášov sa Vianoce nezaobídu. Na komode či sviatočnom stole určite majú svoje miesto – aj v tomto prípade sa môžete spoľahnúť na osvedčenú farebnú dvojkombináciu.

Svetlá, svetelné reťaze, svietniky aj lampáše -...
Vianoce Svetlá, svetelné reťaze, svietniky aj lampáše - všetky tieto dekorácie sa v našich domácnostiach starajú o teplú vianočnú atmosféru, KIK.

Nápisy na stenách, lampy visiace zo stropu či červené dekoratívne vrecia – pohrať sa s vianočnou výzdobou stojí za to, potešíte nielen seba a vašu rodinu, ale aj hostí, ktorí k vám počas sviatkov zavítajú.

Ak máte v dome schody, tak aj zábradlie si pýta...
Vianoce Ak máte v dome schody, tak aj zábradlie si pýta svoju výzdobu. Nič zložité to nie je, reťaze jednoducho omotáte okolo zábradlia - a vytvoríte do očí skvelo padnúce zátišie zeleno-červenej kombinácie, westwingnow.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #dekorácie #inšpirácie

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....