Hviezdy a hviezdičky ako krásne vianočné dekorácie! Inšpirujte sa

Najkrajšie sviatky roka nástojčivo klopú na dvere. Už ste premýšľali o výzdobe, ktorá tento rok vdýchne atmosféru Vianoc vášmu príbytku?

19.11.2019 15:00
debata

Určite si zaobstarajte aspoň jednu žiarivú hviezdu – a nemusíte sa báť ani väčších rozmerov. Vianočná hviezda môže ozdobiť vaše okno, komodu, stromček či dokonca nahradiť lampu visiacu zo stropu. Či už siahnete po LED svetielkach, alebo dáte prednosť hviezde z prírodných materiálov, práve takáto vianočná dekorácia poteší nielen vaše oči, ale aj zrak pozvaných hostí.

Vianočná hviezda na niekoľko spôsobov - dokáže...
Vianoce Vianočná hviezda na niekoľko spôsobov - dokáže rozžiariť izbu svianočným stromčekom aj vyčariť príjemné zátišie v miestnosti, Tchibo.
V tomto prípade síce hviezda nesvieti, ale je...
Vianoce, hviezda V tomto prípade síce hviezda nesvieti, ale je vyrobená z prírodného materiálu a takisto spĺňa svoj dekoračný účel, Westwingnow.sk.

Hviezda za oknom navyše poteší nielen vás, v príjemnom teple útulnej domácnosti, ale okoloidúcim pripomenie sviatky pokoja takisto. Takáto výzdoba tak poteší hneď na dva razy.

Aj LED svetielka v tvare hviezdy sú veľmi...
Vianoce Aj LED svetielka v tvare hviezdy sú veľmi príjemnou sviatočnou dekoráciou, ktorá vám môže svietiť za oknom a odkazovať na Vianoce, KIK.
Vianočné hviezdy z prírodných materiálov ako...
vianoce Vianočné hviezdy z prírodných materiálov ako dekorácie na stene, ktoré príjemne dotvárajú sviatočnú výzdobu obývačky, Westwingnow.sk.
Žiariaca hviezda môže ozdobiť aj vchod do vášho...
výzdoba, vianoce Žiariaca hviezda môže ozdobiť aj vchod do vášho domu - stačí ju umiestniť vedľa dverí a efektná výzdoba je hotová raz dva, KIK.
Hviezdy visiace zo stropu? Prečo nie? Čím... Foto: Martin Savara
Vianoce Hviezdy visiace zo stropu? Prečo nie? Čím výraznejšie, tým krajšie - v tomto prípade ich vo vianočnej vyzdobenej miestnosti určite neprehliadnete, Bonami.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #dekorácie #inšpirácie #výzdoba

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...