Zostali ste sama? Tak si užívajte, že máte byt len pre seba

Ste smutná, že váš drahý odišiel na výlet s kamarátmi a vy ste zostali doma?

16.11.2019 12:30
farby, balóny, žena, párty Foto:
Ste sama doma? Tak sa tešte!
debata

Len zriedkakedy máte víkend len sama pre seba? Možno ste smutná, že váš drahý strávi víkend s kamarátmi mimo mesta. Ale čierne myšlienky nie sú na mieste! Takto si pár dní v byte bez partnera užite naplno!

Bridget Jones či nekonečný Sex v meste…

Piatkový večer bude váš a nemusíte sa vôbec v ničom obmedzovať. Hoci nevystrčíte päty z bytu, predsa si užijete zábavu podľa vášho gusta. Niečo chutné pod zub, pohár vína do ruky a ide sa na to! 3 časti Sexu v meste po sebe a vy stále nemáte dosť vašich hrdiniek? Tak si pozriete ďalšie… Bez toho, aby ste si museli vypočuť pichľavé komentáre vášho drahého alebo mu po vašej televíznej hodinke prepustiť miesto pred obrazovkou na tú jeho hodinku…

Babský žúr hneď teraz!

Kedy, ak nie dnes? Máte chuť žúrovať s kamarátkami? Ak sú niekde po ruke, stačí ich pozvať k vám… Vybehnete čo-to nakúpiť do najbližšieho obchodu a párty sa môže začať. Ak sa poriadne odviažete, nikomu nemusíte zháňať nad ránom odvoz domov – u vás je predsa miesta dosť a veselá spoločnosť nikomu vadiť nebude.

Moje hity, moje disco

Obľúbené hity naplno a šup pred zrkadlo? Ešte si spomínate na svoje stredoškolské časy, keď ste sa každý víkend tešili na diskotéku? Ak sa vám nechce, nemusíte chodiť nikam. Pokojne sa oblečte ako by ste niekam išli, popustite aj uzdu svojej fantázii a vaša súkromná šou sa môže začať. Pri bláznivých pohyboch v ešte bláznivejšom outfite vás nikto nevidí – tak čo?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #párty #Sex v meste #disco

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...