Čaká vás svadba? Načerpajte inšpiráciu, aby bola dokonalá

Ak sa čoskoro chystáte vysloviť svoje osudové "áno", určite viete, že prípravy a organizovanie veľkého dňa „D“ nie sú jednoduché.

15.02.2019 07:00
svadba, manželstvo, láska Foto:
debata

Práve preto je dôležité mať po boku profesionálov, ktorí sa o všetko dôležité radi postarajú. Pár z nich sa predstaví aj v bystrickej Europe na svadobnej výstave, ktorá sa koná 17. februára.

Ku každej svadbe neodmysliteľne patria sladké torty či koláče, ale aj dokonalé fotografie zobrazujúce nezabudnuteľné okamihy. Svoje služby tak na výstave predstavia cukrári, fotografi, kameramani, ale aj hotely disponujúce vhodnými svadobnými priestormi. Všetky služby, ktoré sú potrebné k tomu, aby sa svadobný deň stal nezabudnuteľným, tak návštevníci nájdu pod jednou strechou.

Okrem prezentácie svadobných vystavovateľov, bude pre návštevníkov pripravený aj zaujímavý program – ukážky tradičného čepčenia nevesty spojené s vystúpením svadobnej kapely, exkluzívna prehliadka svadobných a spoločenských šiat módnej návrhárky Viery Futákovej, ktorej svadobné modely premenia na nevestu aj obľúbenú slovenskú blogerku a influencerku, Tatianu Židekovú a ďalšie svadobné zaujímavosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #inšpirácia #nevesta #svadobná výstava

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...