Čaká vás slávnostný obed? Pre hostí prestrite v znamení jesene

Slávnostne vyzdobiť stôl môžete aj vďaka maličkostiam, ktoré nájdete v lese, parku či v jesennej záhrade. Inšpirujte sa.

17.11.2018 11:00
debata

Zopár orieškov, drobných tekvičiek či dokonca patizón – to všetko vám môže poslúžiť pri dotváraní slávnostného stola. Čarovať na stole dokážete aj s obyčajním lístím. Pozrite sa!

Plody jesene ako štýlové doplny na stole, ktoré... Foto: SHUTTERSTOCK
jeseń, prestieranie Plody jesene ako štýlové doplny na stole, ktoré spestria nedeľný obed. Ak jesenná slávnosť, tak so všetkým, čo k tomu patrí - aj s krásne vyzdobeným stolom v prírodných tónoch, s darmi, ktoré ponúka.
Ak chcete prestrieť stôl v elegantnejšom štýle,... Foto: SHUTTERSTOCK
tekvica, prestieranie Ak chcete prestrieť stôl v elegantnejšom štýle, potom siahnite po bielej farbe, ktorú skombinujte s prírodnými tónmi. Bodkou za elegantným jesenným prestieraním môže byť práve biely mini patizón na tanieri. Originálne, čo poviete?
Ak chcete vytvoriť na stole naozaj výrazný... Foto: SHUTTERSTOCK
prestieranie, listy Ak chcete vytvoriť na stole naozaj výrazný jesenný efekt, vhodne zvolenými listami rozloženými okolo taniera to docielite. Pravdou však je, že takto vyzdobený stôl nemá dlhú životnosť. Ale za peknú fotografiu stojí, nie?
V tomto prípade nejde o nič zložité - takéto... Foto: SHUTTERSTOCK
prestieranie, orechy, tekvica V tomto prípade nejde o nič zložité - takéto prestieranie poľahky zvládnete za pár minút. Vetvičky, ktoré nájdete na lúke, tekvica a orechy - už to len pekne usporiadať na stole pre vašich hostí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #jeseň #orechy #prestieranie

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...