Vyrobte pre vašu ratolesť adventný kalendár sama! Takto môže vyzerať

Adventných kalendárov nájdete v obchodoch neúrekom. Ak však chcete darovať čosi originálne, skúste zapojiť vlastnú fantáziu a pustite sa do práce! Pokúkame inšpirácie.

08.11.2018 09:00
debata

Ak máte doma šijací stroj a viete s ním pracovať, môžete ho využiť aj pri výrobe kalendára. Ak taká zručná nie ste, postačia vám napríklad papierové vrecká a nožnice. Pustite sa do práce!

Aj s papierovými vreckami na desiatu sa dá pred... Foto: SHUTTERSTOCK
Vianoce, kalendár, handmade Aj s papierovými vreckami na desiatu sa dá pred Vianocami čarovať. Môžete ich ozdobiť kresbali alebo ich okraje povystrihujete, nalepíte na ne čisla a naplníte niečím, čo vašu dcéru či syna poteší a skráti im čas čakania na Štedrý deň.
Ak máte doma šijací stroj, vyrobiť si takýto... Foto: SHUTTERSTOCK
Advent, kalendár, handmade Ak máte doma šijací stroj, vyrobiť si takýto adventný kalendár nie je žiaden veľký problém. Látku vo farbách Vianoc nastrihajte na menšie obdĺžniky, zošite a navlečte špagátik na sťahovanie vrecúška. Potom už len naplňte čímsi, čo vašu ratolesť poteší. Ak na prednú stranu našijete aj čísla, výsledok bude ešte efektnejší.
Na realizáciu tohto kalendára stačia vešiak,... Foto: SHUTTERSTOCK
kalendár, avdent, vianoce Na realizáciu tohto kalendára stačia vešiak, drevené štipce a špagátik. Samozrejme, nápasy, ako dieťa prekvapíte 24 dní po sebe. Na vešiak môžete zavesiť nielen krabičky a malými sladkosťami či drobnosťami, ale aj malé lístky napríklad s veselými riekankami, ktoré si spolu s ratolesťou prečítate.
Tento adventný kalenár si už žiada nielen viac... Foto: SHUTTERSTOCK
kalendár, vrecko, advent, handmade Tento adventný kalenár si už žiada nielen viac zručnosti, ale aj času. Ušiť vrecká a navyše na ne ešte aj vyšiť rôzne vianočné motívy zaberie dosť času. Ak si ho chcete skrátiť, môžete na ušité vrecká nakrestiť veselé zimné obrázky aj farbami na textil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kalendár #Vianoce #advent

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...