Halloween je o tekviciach a strašidlách! Pozrite si veselé dekorácie

Chystá sa vaša ratolesť na Halloween? Ak budete pripravovať strašidelnú párty, dekorácie sa vám hodia. Prinášame inšpiráciu.

10.10.2018 17:00
debata

Tajomné zvuky, čaro sviečok a tie najrôznejšie tekvice, do ktorých vyrezávame spolu s deťmi rôzne grimasy – aj to sú symboly blížiaceho sa populárneho jesenného sviatku. Halloween sa teší veľkej obľube u dospelých, ale i u detí.

Halloweenska výzdoba, Homesense
halloween Halloweenska výzdoba, Homesense

Mladšia generácia sa nevie dočkať karnevalov, na ktorých predvedú tie najstrašidelnejšie kostýmy. Masky princezien a šašov dajte radšej bokom, prím hrajú, ako inak, kostry, čarodejnice a temné motívy, ktoré vo vás vyvolajú strach.

Dekoratívna tekvica, KIK
Dekoratívny lampión, Tiger store
+1Dekoratívna tekvica, KIK

Ak chystáte pre deti halloweensky večierok u vás doma, strašidelné motívy taktiež môžete využiť ako dekorácie, ktoré navodia malým huncútom tú najtemnejšiu atmosféru. Rozvešajte umelé pavučiny, vyrežte čo najkrajšiu tekvicu, nakúpte kopu sladkostí a pustite strašidlá k vám domov.

Halloweenska dekoratívna figúrka, Cuckooland
halloween Halloweenska dekoratívna figúrka, Cuckooland

A čo občerstvenie? Aj to sa môže niesť v znamení strašidelých koláčikov či cukroviniek. Ozdobte veselé koláčiky – populárne cupcake, alebo vyrobte halloweenske cakepop – koláčiky na paličke. Tie ocenia predovšetkým vaši malí hostia. Ponúkame inšpirácie.

Ak do príprav zapojíte aj vaše ratolesti, na... Foto: SHUTTERSTOCK
Halloween, pečenie Ak do príprav zapojíte aj vaše ratolesti, na stole môžete mať priam záplavu všakovakých cupcakeov. Deti milujú pečenie a ak aj výsledok nie je dokonalý, cení sa najmä snaha.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #jeseň #Halloween #dekorácie #strašidlá

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...