Páčia sa vám jesenné odtiene žltej? Čarujte s nimi vo vašom byte

Stolička, pohovka či kreslo v odtieni žltej? Ak nemáte odvahu, začnite vankúšmi či obrazmi v týchto odtieňoch, ponúkame inšpirácie.

09.10.2018 17:00
debata

Jeseň ponúka priam nekonečné množstvo odtieňov žltej. Ak ste jej milovníčkou, potom si pri prechádzkach prírodou prídete na svoje. Ale práve táto farba je tou pravou, aby oživila interiér vášho bytu – práve teraz, počas jesene.

Spálňa so žltými textíliami a doplnkami. Foto: SHUTTERSTOCK
spálňa, žltá Spálňa so žltými textíliami a doplnkami.

Horčicová žltá či žlto-zelená v spálni? Ak si netrúfate na obliečky v takomto odtieni, siahnite po obrazoch, ktoré vám na stene okamžite vyčarujú tú pravú a farebnú jeseň. Teplé odtiene žlto-hnedej či žlto-oranžovej pôsobia príjemne napríklad v interiéri ladenom do šedej farby.

Textílie, Bonami.sk
textílie Textílie, Bonami.sk

Aj jeden výrazný kus v interiéri dokáže priniesť želaný výsledok. Napríklad výrazné kreslo v odtieňoch jesennej žltej je pravým kúskom do obývačky, ktorá sa inak nesie v neutrálnych tónoch.

Kreslo, Westwing.sk
kreslo Kreslo, Westwing.sk

Ale aj menšie doplnky ako misky, vankúše či deky a prikrývky sú vhodnou voľbou v prípade, ak chcete jeseň a jej odtiene žltej dostať do interiéru len jemne. Jeden či dva vankúše na sedačke na seba síce pritiahnu pozornosť, ak sú vhodne zvolené a zladené s ostatnými doplnkami, celkovú atmosféru miestnosti nijako nenarušia.

Obraz, Westwing.sk
Úložný box na kolieskach, Ikea
+11Spálňa so žltými textíliami a doplnkami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #interiér #doplnky #žltá farba #horčicová žltá

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...