Pochmúrna jesenná nálada? Kdeže! Vylepšiť si ju môžete aj v obývačke

Počasie vás neláka von? Nevadí! V pohodlí domova sa môžete venovať domácim záľubám, čítaniu aj starostlivosti o krásu. Inšpirujte sa novinkami.

19.09.2018 15:00
jeseň, žena, pohoda, úsmev, obývačka Foto:
Ste pripravená na jesennú pohodičku?
debata

Hoci je jeseň označovaná za pochmúrnu, nemusí to okamžite znamenať, že rovnako pochmúrna bude aj vaša nálada. Schovaná doma si vychutnajte čas pre seba a svoje záľuby, doprajte si čas na relax s knihou či filmom alebo sa starajte o svoju krásu.

Príjemné textílie prinesú do vašej obývačky...
tewtílie, obývačka Príjemné textílie prinesú do vašej obývačky pocit tepla, westwing.sk.

Kľudné večerné posedenie v obývačke v obklopení sviečok – ich plameň sa mihoce na stene a vy sledujete svoj obľúbený seriál v televízii. Aktuálne „zúria“ novinky, z ktorých si určite vyberiete – či už zvolíte niečo veselšie, napríklad komediálny seriál Som mama (JOJ) či o čosi akčnejšie Sestričky (Markíza) alebo dramatickú Aféru (HBO) váš televízny večer nesklame.

Posedenie spríjemnia aj vhodne zvolené vankúše,...
vankúš Posedenie spríjemnia aj vhodne zvolené vankúše, H&M

Pohodlne sa usadíte do vášho obľúbeného kresla a pred chladom spoza okien vás ochránia mäkké deky a prikrývky. Máte chuť maškrtiť? Čo takto pripraviť si lahodnú varenú čokoládu? Alebo dáte pred čokoládou prednosť poháru vína? Ak počítate kalórie, potom zostaňte pri jednom poháriku – pohár bieleho vína má približne 105 kcal, pohár červeného 85 kcal. Ak začne byť za oknami naozaj sychravo, poteší aj pohár niečoho teplejšieho – čaju, vareného vína či grogu.

Viacúčelový krém s výťažkom z gaštana, Oriflame
Príjemné textílie prinesú do vašej obývačky...
+9Deka, westwing.sk.

Jesenné poobedia či večery sú skvelou príležitosťou na starostlivosť o pokožku či vlasy. V pohodlí vašej obývačky môžete ležať s maskou na tvári a pleti tak dopriať zaslúženú dávku vitamínov či účinných výživných látok. Starostlivosť voľte podľa toho, či chcete zabojovať s vráskami alebo s nečistotami na pleti. Rovnako si po lete zaslúžia zvýšenú starostlivosť aj vlasy, vďaka vzácnym olejom či výťažkom z ovocia v prípravkoch im darujete „nový život“.

Pripravte si varené víno alebo chutný grog,...
víno, grog Pripravte si varené víno alebo chutný grog, Bonami.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #jeseň #novinky #inšpirácie

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...