Viac či menej modrej farby v interiéri? Aj takto to môže u vás vyzerať

Ste veľkou milovníčkou modrej? Potom si zaobstarajte sedačku v tejto výraznej farbe. Ak vám na taký krok chýba odvaha, pozvite modrú aspoň do vašej postele. Prinášame inšpirácie.

10.09.2018 17:00
debata

Výrazná modrá ako nosná farba v interiéri? Prečo nie? Ak vám nechýba chuť experimentovať a ste pripravená na naozaj výraznú zmenu napríklad vo vašej obývačke, sedačka v odtieni kráľovskej modrej vám vaše túžny naplní. V kombinácii s hnedou či béžovou vynikne, v priestore vytvorí zaujímavý farebný kontrast.

Pohovka, Westwing.sk
27315894277 13fc1178f5 b Pohovka, Westwing.sk

Ak máte odvahy na interiérové experimenty o čosi menej, ale po modrej by ste predsa len chceli siahnuť, vhodnou cestou sú bytové textílie. Napríklad v spálni si vďaka dekám, vankúšom či obliečkam dokážete vytvoriť svoju malú modrú oázu. Ak sa vám farby rozbúreného mora zunujú, jednoducho posteľnú bielizeň vymeníte za menej výraznú.

Modré textílie ako oživenie v spálni, H&M
dekorácia Modré textílie ako oživenie v spálni, H&M

So stenami sa dá takisto čarovať. Nehovoríme o farbe stien, ale napríklad o farbe nástenných políc. Čo by ste povedali na zaujímavé tvary, navyše, doplnené o nové farby. Aj v tomto prípade si môžete ako milovníčka modrej prísť na svoje.

Zabudnite na klasické police, vo vašom byte...
dekorácie Zabudnite na klasické police, vo vašom byte môžu vyzerať aj takto - jemná modrá je príjemným osviežením stien, Bonami.sk

Napokon, modré nástenné dekorácie, to nie sú len obrazy či plagáty v rámoch. Plávajúce rybičky nad stolom dokážu priniesť kúsok mora priamo do vašej predsiene. Chce to cit pre vkusné narábanie s bytovými doplnkami, s istou dávkou kreativity môže byť výsledok veľmi príjemný.

Stena znesie aj originálnejšie dekorácie, než...
stena Stena znesie aj originálnejšie dekorácie, než sú obrazy - ak milujete modrú, dekoratívne rybičky sú vhodnou voľbou, Bonami.sk
Lampa, Bonami.sk
Stena znesie aj originálnejšie dekorácie, než...
+8Deka, KIK

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Modra #interiér #farba #zariadenie

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...