Leto bude horúce! Pri vode zavládne pohodička

Či už máte bazén vo vlastnej záhrade, alebo si zájdete k jazeru, ide o to, aby vám bolo príjemne - aby ste našli úkryt pred slnkom, mali na čom relaxovať vo vode aj pri nej a zároveň mať poruke aj pohárik či misku s občerstvením.

21.06.2018 09:00
relax, voda
Relax pri vode, Westwing.sk
debata

Ľahnite si pod slnečník

Ležadlá od výmyslu sveta! Skladacie, drevené, látkové či ratanové… Vyberať si je z čoho, a tak si už aj priestor pri bazéne môžete farebne zladiť tak, aby spolu všetko vytváralo príjemný letný dojem. Ide predsa o váš relax! Ležadlá vyberajte najmä podľa toho, aké pohodlie vám poskytujú. Zároveň myslite na ich funkčnosť – potrebujete ich každý deň niekam schovať? Potom voľte skladnejšie a ľahšie, ktoré zložíte raz-dva. Ak si dosýta odpočiniete pod slnečníkom, rýchlo do vody – a nejaká zábavka sa hodí, či už nafukovacie ležadlo, lopta, alebo koleso.

Nafukovacie ležadlo do vody, Westwing.sk
Rozkladacie kreslo, Bonami.sk
+13Vankúš, KIK

Piknik pri vode

Ak sa už vyberiete kamsi k vode, potom nie je na zahodenie mať so sebou aj čo-to pod zub. Po plávaní človek vyhladne. Piknikový kôš a chladiaca taška nás môžu zachrániť aj na „zastrčených“ miestach. Ak zostanete do večera, poteší aj termopodložka či podsedák, ktoré ochránia pred chladom zo zeme.

Piknik pri vode, Bonami.sk
piknik Piknik pri vode, Bonami.sk

Večerná romantika

Bazén a grilovanie pod hviezdami… Čo vy na to? Večerná romantika sa môže začať! Len sa na ňu treba pripraviť. Namiesto veľkého grilu postačí aj prenosný, miesto, kde si budete pochutnávať na dobrotách, môžu okrem hviezd osvetľovať aj lampáše, sviečky či solárne lampy. O pohodlie sa postarajú vankúše či podsedáky, pred dotieravými komármi ochráni jemná deka či osuška.

Lampáš, IKEA
lampáš Lampáš, IKEA

Na zdravie!

Farebné kokteily, lahodné zmrzlinové poháre či domáce nanuky pre deti. Poháre, slamky, lyžičky či tácky môžu hýriť všetkými vzormi a farbami. Je predsa leto, ktoré si priam pýta radosť – aj vo vzoroch či tónoch na predmetoch, v ktorých podávame letné lahôdky.

Posedenie pri bazéne s lahodnými nápojmi,...
nápoj Posedenie pri bazéne s lahodnými nápojmi, Westwing.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #bazén #dekor #lehátko

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....