Tieto vecičky si zaobstarajte do bytu ešte pred tridsiatkou

Poslúžia aj potešia. A váš domov bude vďaka nim ešte o čosi krajší aj menej náročný na "údržbu".

15.05.2018 17:00
prútie, kúpeľňa Foto:
Aby sa vám vo vašej kúpeľni páčilo...
debata

Noazaj v živote extistujú krajšie činnosti, ako nekonečné postávanie pri kuchynskom dreze a umývaní špinavého riadu. Verte či nie, ak ju raz vyskúšate, budete prekvapená, ako ste bez nej mohli tak dlho vydržať. Čím skôr ju objavíte, tým lepšie.

Uteráky, ktoré ladia. Iste, dostanete uteráky z domu, od mamy či babky a každý vyzerá celkom inak. Investujte pár eur a vaše kúpeľňa aj vďaka takejto maličkosti dostane dospelejší nádych.

Dobrý matrac je skvelá vec, ktorú možno neoceníte okamžite. Ak si však naň zvyknete a aj vďaka nemu sa ráno budíte čerstvá ako rybička – prídete na to možno až potom, čo zostanete bez neho. Po noci mimo domova sa budete priam tešiť do vašej postele.

Sadu tanierov a šálok, za ktoré sa nemusíte hanbiť, keď k vám príde na návštevu potencionálna svokra či zopár kolegýň z práce. Aj taniere a šálky dajú kuchyni pečať vašej osobnosti, vyberáte ich predsa podľa vlastného vkusu a chcete vďaka nim hostiť ľudí vám blízkych.

Krásna kytica v ruke, ale kam s ňou? Voľačo vylovíte zo skrine a vaša kytica sa razom premení na čosi naozaj nevkusné – práve vďaka nepeknej váze. Jedna váza, ktorá bude mať na stole hrdé miesto, ak do vašej domácnosti „pricestujú“ čerstvé kvety, je takisto nevyhnutnou investíciou.

Prikrývka a vankúš pre návštevy – samozrejme, aj s obliečkami. Nikdy neviete, kto práve zaklope na vaše dvere a zdrží sa na noc. A vy budete len trápne improvizovať, pretože vo vašej domácnosti nenájdete ani jednu deku navyše.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #byt #zariadenie

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....