Ako ušetriť pri online nákupoch?

Prečo nevyužiť možnosti, vďaka ktorým vám z účtu pri nákupoch zmizne menej peňazí?

23.02.2018 11:00
peniaze, živnostník, žena, počítač, radosť Foto:
Nakupujte s rozumom, aj na internete.
debata (1)

Nechajte si posielať newsletter

Pozrite sa, či váš obľúbený online obchod ponúka newsletter. Vo väčšine nájdete aj ponuky na zľavy prebiehajúce v presne určených dňoch či hodinách, ktoré si inak na stránke nemusíte všimnúť. Ak si ich necháte posielať z vášho obľúbeného obchodu, budete mať prehľad aj o novinkách, na ktoré si môžete počkať a nemusíte ich kupovať drahšie u konkurencie.

Doprajte si čas

Aby ste sa vyhli nákupom vecí, ktoré vlastne ani nepotrebuete, len na vás zrazu „vyskočia“ zo stránky a očaria vás, na každý nákup sa vyspite. Stačí odstup pár hodín a už si možno skutočne premyslíte, či danú vec naozaj potrebujete. Alebo si daný tovar nájdite cez vyhľadávač, ktorý porovná ceny a následne zvážte, na ktorej stránke si ju objednáte. V tomto prípade, ak nakupujete cez nový online shop, si prečítajte refencie zákazníkov.

Staňte sa fanúšikom obchodu na sociálnej sieti

Ak budete svoj obchod sledovať na facebooku, takisto sa dostanete k novinkám či exkluzívnym informáciám, vďaka ktorým môžete ušetriť. takisto mnoho obchodov ponúka zľavy, ak ich stránku niekomu odporučíte a ten si na nej následne nakúpi. Prečo nevyužiť aj takúto možnosť?

Sledujte zľavové portály

Ak máte záujem o špeciálny tovar a ste rozhodnutá kúpiť ho, prezrite si zľavové portály – možno aj na nich natrafíte na kupón ponúkajúci zľavu na vami hľadaný tovar. A častokrát sú tieto zľavy naozaj štedré.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #obchod #nákup #facebook #zľava

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...