Páni, neviete, čo s Valentínom? Tu sú tipy

Len pár dní a Valentín je tu! Páni, ešte stále máte čas vymyslieť pre vašu drahú polovičku nielen romantický program, ale potešiť ju aj milou maličkosťou.

10.02.2018 11:00
valentín Foto:
Aj vy chystáte prekvapenie?
debata (4)

Ako sa vyjadrila napríklad Meghan Markle, Valentín sa pre ňu spája s raňajkami do postele či kvetmi. Splniť predstavu peknej Američanky môže jej snúbenec, princ Harry. Ale vzhľadom na fakt, že ide o valentínsku klasiku, ktorá vám nezruinuje rozpočet, potešiť ňou môžete svoju partnerku aj vy. Na výbere kytice si nechajte záležať a zistite si, aké kvety sú pre vašu lásku tou najlepšou voľbou. A potom jej ich môžete postať hneď ráno do práce, keďže Valentín tento rok „padne“ na stredu.

Pred romantickou večerou môžete vašej drahej dopriať napríklad relaxačnú masáž v jej obľúbenom salóne, kam ju odprevadíte a následne si po ňu prídete, aby ste po príjemnom oddychu spolu strávili čas za romanticky prestretým stolom.

A čo večerná návšteva kina plná vášne? Aktuálne do našich kín prichádza film Päťdesiat odtieňov slobody o manželských radovánkach Anastasie a Christiana. Išpirácií v šteklivej snímke načerpáte spoločne viac ako dosť.

Aj z kultúrnych podujatí si môžete vybrať – 14. februára si tak môžete vo dvojici vychutnať koncert či divadlo. La Komika v Bratislave prináša komédiu Navždy alebo nikdy. V Košiciach si 14. februára môžete pozrieť komédiu Pyžamo pre šiestich. Ak je vaša polovička milovníčkou muzikálu, určite poteší predstavenie Rómeo a Júlia na bratislavskej Novej Scéne.

Utierky so srdiečkovou potlačou, Ikea
Škatuľka "Johannes", Westwing.sk
+8Telový sprej s hruškou a pivóniou, Avon

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #darček #kino #Valentín

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...