Vybieľte si zuby banánovou šupkou. Ako na to?

Bielenie zubov je drahá záležitosť a v prípade citlivých zubov sa vôbec neodporúča. Domácim prostriedkom je banánová šupka.

05.12.2017 14:30
atraktívna žena, bruneta Foto:
Ilustračné foto.
debata (2)

Stále tmavšie

Po perleťovo bielych zuboch túžime viaceré… Od prírody boli dopriate naozaj len „vyvoleným“. Žiaľ, spôsob nášho života prispieva k tomu, že sa nám v priebehu života sfarbia. Spôsobuje to nikotín, čierny čaj, káva, aj červené víno. Naše zuby sú vďaka týmto nápojom stále tmavšie…

Hľadajte alternatívu

Možno, že ste už zvažovali profesionálne bielenie. Ale to je neuveriteľne drahé. A práve ženy s citlivými zubami by sa tejto procedúre mali bezpodmienečne vyhnúť. V takom prípade vyhľadajte radšej nejaký domáci prostriedok, ktorý vaše ťažkosti aspoň trošku zmierni.

Banánová šupka!

Obsahuje horčík a draslík, ktoré podľa názoru niektorých odborníkov zuby skutočne vybielia. Ak sa to odhodláte vyskúšať, potom intenzívne potierajte zuby vnútornou stranou šupky, kým sa vám na nich nevytvorí tzv. banánová pasta. Nechajte ju na zuboch aspoň desať minút pôsobiť. Ideálne, ak spravíte takú grimasu, pri ktorej si perami nepokryjete zuby a dolné s hornými zubami sa navzájom nebudú dotýkať (čo je ťažké, uznávame!)

Skúste to s kurkumou

Po desiatich minútach si pastu zo zubov odstráňte pomocou vody a kefky a zuby si následne umyte zubnou pastou, tak, ako zvyčajne. Aby bol efekt viditeľný, mali by ste túto procedúru zopakovať každé dva týždne. V prípade, že s výsledkom nebudete spokojná, existuje pre vaše zuby ešte jedna šanca. Skúste to s kurkumou. Tá vybieli zažltnuté zuby oveľa rýchlejšie a jednoduchšie…

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #káva #horčík #banánová šupka #bielenie zubov #citlivé zuby

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....