Tri triky na dovolenkové balenie! A do kufra dostanete skoro všetko

Aj vás čaká už o pár dní letná dovolenka? A práve v hlave rozoberáte, ako zase všetko, čo by ste si chceli vziať, vopcháte do kufra? Nuž, možno vám pomôžeme s pár radami.

03.07.2017 07:00
dovolenka, rodina, kufor, balenie, cestovanie, Foto:
Zbaliť sa na dovolenku nie je vždy jednoduchá záležitosť.
debata

Inšpirovali sme sa na serveri Daily Mail, kde svoje triky predviedla dáma menom Rachel Grant. Ukázala, že do dovolenkovej batožiny je schopná zbaliť až 200 kusov oblečenia, pričom všetko je dokonale organizované a ukážkovo poukladané.

Základom pri balení je práve správna organizácia. Pomôžu však aj vychytávky, ktoré dokážu zmenšiť objem jednotlivých kusov odevov či obuvi.

1. Gumičky

Správna dovolenková výbava sa bez nich nezaobíde. Nekupujte tenké gumičky do vlasov, ale trochu hrubšie gumičky, ktorými môžete schytiť napríklad pár topánok – sandál, espadriliek či šľapiek. Pomôžu tiež pri tom, ak zrolujete masívnejšie kusy odevov a uchytíte ich do valčeka.

2. Zapínateľné vrecúška

Zvyčajne ich využívame na kozmetiku, ale ak majú väčší rozmer, môžeme zapínateľné plastové vrecká použiť na zhromaždenie odevov. Základom je vyžehlené odevy zrolovať do valčekov a jeden za druhým ich povkladať do zapínateľných vreciek. Takto dokážete dostať do jedného vrecka aj desať topov či tenučkých šortiek a nohavíc.

3. Batožinová kocka

Ide o vychytávku značky, ktorú herečka Grant propaguje. Ale pokojne na to môžete využiť aj zapínateľné úložné boxy z obchodov s nábytkom či doplnkami. Základom je látková konštrukcia a rozmer, ktorý potom vopcháte do kufra. Do takejto kocky, ktorá sa následne uzapne zipsom, dokážete vložiť niekoľko desiatok kusov oblečenia. Ideálne je preložiť ho na polovicu, prípadne tenšie a menšie kusy jeden na druhý. Využite každú voľnú škáru, pridajte spodnú bielizeň, plavky či šatky na pláž.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #dovolenka #kufor #batožina #trik #balenie

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...