Májová svadba v záhrade! Takto prestrite stôl

Kvety, listy a vetvičky - voňavá jar a svadba v záhrade? Inšpirujte sa, ako môže vyzerať stôl pre svadobčanov.

25.05.2017 11:00
debata (1)

Prestrite očarujúci stôl. Dekoráciu uprostred stola môžete vytvoriť aj zo zrkadiel,ktoré odrážajú modrú oblohu a trblietajúce sa hviezdy. Efektne vyzerajú aj zelené vetvičky či kvety v kvetináčoch uprostred stola. Zaujímavým nápadom môžu byť menovky napísané na kameňoch položené na stole. Kvety a vetvičky na májovú svadbu rozhodne patria. Inšpirujte sa.

Slávnostný, i keď nie prezdobený stôl pre... Foto: SHUTTERSTOCK
svadba Slávnostný, i keď nie prezdobený stôl pre svadobčanov. Kombinácia jemnej modrej a ružovej je pri svadbe klasickou, svoje miesto si nájde aj pri svadbe vonku.
Jednoduchá a predsa očarujúca. Kombinácia... Foto: Ikea
svadba Jednoduchá a predsa očarujúca. Kombinácia bielej a zelenej na záhradej svadbe? Určite áno. Bez strachu z toho, že stôl by bol málo slávnostný. S ďalšími doplnkami to ide aj v tejto kombinácii.
Zelená naokolo, zelená na svadobnom stole.... Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 395349856 Zelená naokolo, zelená na svadobnom stole. Bujné kvety a listy uprostred stola pre svadobčanov sú výnimočnou a efektnou dekoráciou. Záhradnej svadbe dodajú tú správnu májovú atmosféru.

Pri prestieraní netreba zabudnúť ani na tých najmenších. Deti vedia byť počas takýchto udalostí neposedné alebo znudené. Čo tak vyčleniť pre nich samostatný stôl a vytvoriť tak akési rozprávkovo čarovné a zábavné miesto? Správne dekorácie sa o to postarajú.

Stôl pre malých svadobčanov by mal hýriť... Foto: Ikea
svadba Stôl pre malých svadobčanov by mal hýriť farbami. Aby neposedníkov prilákal aspoň na čas, kedy sa podáva hlavný chod, čo poviete?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #záhrada #máj #stôl

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...