Takto sa dá čarovať s jemnou zelenou na stenách

Do izby bábätka aj študentky! Pozrite sa, aký zaujímavý interiér vytvoríte pomocou zelených stien.

09.05.2017 09:00
debata

Zelená farba síce patrí medzi tie pokojnejšie, ale v interiéri rozhodne nepôsobí nudne. Môžete ju kombiovať s výraznými doplnkami alebo s bielou či jemnou hnedou, čím vytvoríte v miestnosti skutočne pokojnú atmosféru. Inšpirujte sa.

Jemnej zelenej nijako neuškodí kombinácia s... Foto: SHUTTERSTOCK
nábytok, izba, zelená Jemnej zelenej nijako neuškodí kombinácia s výraznými vzormi, v tomto prípade sa o kontrast postarali čierno-biele bruhované závesy. Nábytok v kombinácii dreva a bledo modrej je takisto zaujímavou voľbou a celkovo izba pôsobí harmonicky.
Izba tínedžerky či študentky môže vyzerať aj... Foto: SHUTTERSTOCK
spálňa, zelená Izba tínedžerky či študentky môže vyzerať aj takto pokojne a harmonicky. Zelená farba pôsobí v tomto prípade upokojujúco, dokonca, aj keď je v kombinácii s bielymi pruhmi, na interiér táto voľba nepôsobí rušivo. Hnedý nábytok je v tomto prípade dobrou voľbou. Celkovo je izba zariadená v príjemných a jemných tónoch prírody.
Jemná zelená je skvelou voľbou aj do izby... Foto: SHUTTERSTOCK
nábytok, izba, dieťa Jemná zelená je skvelou voľbou aj do izby bábätka. Pôsobí upokojujúco, dá sa kombinovať s bielou, ružové doplnky sú v tomto prípade takisto v poriadku. Biele kvety na zelenej stene celkový dojem znežnia a spríjemnia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šteňa #izba #zelená

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...