Na detailoch záleží! Ak chystáte stôl pre hostí

Zvolili ste modré prestieranie? V takom prípade sa zamerajte aj na detaily, vďaka ktorým váš stôl očarí všetkých hostí.

03.05.2017 15:00
debata

Klasická kombinácia bielej s modrou zrejme nie je prekvapivá. Ak sa však pohráte aj s ďalšími odtieňmi, či zmeníte vzory, výsledok milo prekvapí. Trocha zelenej či fialovej, zapálená sviečka, mušle na tanieri – aj takto môže vyzerať vaše slávnostné prestieranie.

Modrá je farbou mora. A kombinácia... Foto: SHUTTERSTOCK
prestieranie, modrá farba Modrá je farbou mora. A kombinácia bielo-modrých pruhov je nesmrteľnou. Poteší nielen na oblečení, ale aj na stole. Ak sa túžite vrátiť kamsi na pobrežie a pripomenúť si pokojnú atmosféru dovolenky, neváhajte prestrieť v tomto štýle. Ak máte po ruke aj zopár nazbieraných mušlí, na stôl sa rozhodne hodia.
Aj modrá dokáže byť nežnou, najmä, ak je... Foto: SHUTTERSTOCK
prestieranie Aj modrá dokáže byť nežnou, najmä, ak je zjemnená bielymi bodkami. Na bielom stole navyše môžete kombinavať bodky s prúžkami, čím sa postaráte o skutočne prekvapivé spojenie. Na osvieženie trocha "živej" zelenej a máte slávnostné prestieranie hotové.
Pohľad na prestretý stôl s niekoľkými odnieňmi... Foto: SHUTTERSTOCK
prestieranie Pohľad na prestretý stôl s niekoľkými odnieňmi modrej. Ak volíte farby citlivo, na stole sa nebijú ani viaceré odtiene. Dokonca o celkový dojem sa postará aj výrazná modrá váza, ktorá je už povestnou poslednou bodkou. Jemné detaily ako mušle na tanieri či drobné fialové kvety vo váze - celkové doladenie slávnostného stola je už na fantázii hostiteľov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #stôl #prestieranie

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....