Bodky na stole oživia slávnostné prestieranie, pozrite sa

Ak túžite po čomsi novom, siahnite po bodkovamom prestieraní, obruse či tanieroch. A s pomocou fantázie vytvorte čosi originálne. Inšpirujte sa našimi bodkovanými nápadmi.

30.04.2017 14:00
debata
Výrazná modá zdobená bielymi bodkami je v tomto... Foto: SHUTTERSTOCK
prestieranie Výrazná modá zdobená bielymi bodkami je v tomto prípade príjemne oživená sviežou zelenou v podobe čersvej bylinky. Aj takto môže vyzerať slávnostné prestieranie v bodkovanej variácii.
Obrúsok v jemnej ružovej farbe posiaty bielymi... Foto: SHUTTERSTOCK
prestieranie Obrúsok v jemnej ružovej farbe posiaty bielymi bodkami sa hodí na biely tanier. Celkový dojem ešte umocní zopár čerstvých kvetov, prípadne stuhou previazaný príbor.
Výrazný obrus v tyrkysovom tóne, navyše,... Foto: SHUTTERSTOCK
prestieranie Výrazný obrus v tyrkysovom tóne, navyše, viditeľne osviežený bodkami. Pre niekoho priveľmi divoké, na druhej strane nápadité. Bodiek je tak akurát, ďalšie detaily sa už na stôl pýtajú skôr v jednoliatych farbách bielej či modrej.
Efektne pôsobí tanier posiaty bodkami, ktorý si... Foto: SHUTTERSTOCK
prestieranie Efektne pôsobí tanier posiaty bodkami, ktorý si na stole vystačí aj sám. Jemne dotvoriť dojem na stole dokáže aj ružová stuha, ktorou je previazaný príbor položený na stole. Kreativite sa medze nekladú, v tomto prípade sa o veselú bodku postarali cukrúky v tvare srdiečok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #stôl #bodky #prestieranie

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....