Stačí výrazný stolík a celkový dojem z izby sa zmení

Ako sa poharať s výrazným kúskom nábytku v interiéri? Ak zvolíte konferenčný či príručný stolík vo výrazných odtieňoch, izba dostane hneď nádych sviežosti či výnimočnosti. Inšpirujte sa!

29.04.2017 08:00
debata

Nebojte sa farieb! Hoci sa zväčša v zariaďovaní držíte pri zemi, odviažte sa aspoň pri jednom kúsku nábytku. Zamerajte sa na príručný či konferenčný stolík a nechajte ho v miestnosti zažiariť.

Žltý stôl v obývačke ladenej v prírodných... Foto: Bonami.sk
stôl Žltý stôl v obývačke ladenej v prírodných odtieňoch hnedej, v kombinácii so šedou, je skutočným oživením inak veľmi striedmeno interiéru.
O naozaj sviežu atmosféru v miestnosti sa... Foto: Shutterstock
stôl, obývačka O naozaj sviežu atmosféru v miestnosti sa postarali nielen odtiene zelenej. Svoju významnú rolu zohral aj žltý príručný stolík. Aj takýto odvážnejší kus nábytku je vhodným doplnom do interiéru.
Práve modrý konferenčný stolík vtlačí inak... Foto: Bonami.sk
stôl, interiér Práve modrý konferenčný stolík vtlačí inak celkom obyčajnej obývačke zaujémavý prvok. Hnedé, biele a šedé tóny sú vhodne "rozbité" práve výraznou modrou.
Skladací ružový stolík nájde svoje uplatnenie v... Foto: Ikea
stôl, farby Skladací ružový stolík nájde svoje uplatnenie v interiéri aj v exteriéri. Vďaka sýtej farbe sa stane dominantným kúskom v akomkoľvek interiéri - či už ho skombinujete skôr so zemitými prírodnými oddtieňmi, alebo sa pohráte s rovnako výraznými farbami - napríklad s modrou či žltou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #interiér #farby #stôl #zariadenie

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...