Hygienické potreby trochu inak: Kde pomôže tampón, kde servítky

Naše domácnosti sú momentálne plné rozličných hygienických pomôcok a prostriedkov. Jedny servítky sú určené len na utieranie nábytku, s inými čistíte sporák. Ale viete, že využiť sa tieto veci dajú aj inak.

27.03.2017 12:00
tampón Foto:
Viete, že tampóny môžete využiť aj na prvú pomoc pri krvácaní z nosa.
debata

Na stránke Expert Home Tips sa objavil zoznam toho, ako môžete využiť klasické papierové utierky, obrúsky či dokonca dámsky tampón vo chvíľach núdze. Tak napríklad:

Kuchynská papierová utierka – najčastejšie funguje na utretie mokrých a špinavých plôch. Ale čo ak ste sa náhodou porezali a došiel vám leukoplast. Práve savosť papierových utierok v tomto prípade vraj zafunguje na jednotku.

Dámska vložka – kedysi sa hovorilo o tom, že dámy môžu využívať vložky aj v prípade, že sa výraznejšie v lete potia. Áno, rozumiete tomu správne – vložku si môžete vlepiť do podpazušia. O niečo logickejší nápad však súvisí s niečím iným – ak sa vám potí hlava pod prilbou na bicykel či korčule, môže pomôcť práve dámska vložka. Podobný trik vraj používa aj jazdec F1 Nico Rosberg!

Tampón – s dámskym tampónom sa dá zastaviť aj krvácanie z nosa. Funguje to veľmi rýchlo a účinne, keďže má dobrú savosť. Využiť ho môžete aj pri tradičnom lakovaní nechtov na nohách.

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #domácnosť #využitie #hygienické potreby

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...