Horúčavy? Ľadové kocky aloe vera vás zachránia!

Neznesiteľné horúčavy, úpal a spálenie od slnka. Letné ťažkosti! Aj v takýchto prípadoch však existuje záchrana. Ľadové kocky aloe vera, ktoré nielenže chladia, ale aj liečia. Príprava doma je veľmi rýchla a jednoduchá.

21.07.2016 07:00
aloe vera Foto:
Aloe vera, letný zázrak.
debata

Prežili ste nádherný deň na pláži, kúpali ste sa s partiou kamarátov. Skrátka, takto ste si predstavovali leto! No aj napriek tomu, že nepatríte k tým, čo nie sú opatrní, stalo sa a nenatierali ste sa pravidelne. A napokon, aj vo vode ste boli častejšie ako zvyčajne. Najviac schytal váš zadok a chrbát. Tak toto nebude príjemná noc…

Našťastie existuje pomoc, ktorá vás v takýchto nepríjemných chvíľkach doslova zachráni. Ide o ľadové kocky aloe vera, ktoré nielenže chladia, ale aj liečia spálenie od slnka a prinášajú pokožke úľavu. Ako je už známe, aloe vera je výborná hydratácia a navyše znižuje zápal.

Budete potrebovať:

Zásobník na ľad a aloe vera gél.

Ako na to:

Vytlačte aloe vera gél do zásobníka na ľad – každý kúsok by mal byť naplnený približne do troch štvrtín. Potom vložte zásobník s aloe vera gélom na pár hodín do mrazničky. A zázrak je na svete. Máte k dispozícii minimálne 12 chladených šikovných pomocníkov na všetky možné letné problémy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ľad #slnko #horúčava #úpal #pokožka #hydratácia #chlad #aloe vera

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...