Letné stolovanie 5-krát inak: Tieto inšpirácie vás nadchnú!

Letné počasie nás láka na terasu či do záhrady. Pokiaľ vám bolo dopriate nejakú vlastniť, alebo v nej tráviť voľné chvíle, určite ju chcete mať patrične vybavenú.

13.07.2016 09:30
debata

Našli sme pre vás niekoľko inšpirácií na záhradné sedenie, stolovanie či iné chvíľky oddychu. Ak ste ešte nezačali, je ten najvyšší čas – leto pod holým nebom na vás žmurká.

Elegantné stolovanie

zväčšiť Stolovať na terase záhrady má v lete priam... Foto: PressLoft.com
inšpirácie na letné stolovanie či sedenie v záhrade Stolovať na terase záhrady má v lete priam terapeutický účinok. S rodinou si môžete tieto chvíle užiť pri spoločnom stole a v pohodlných stoličkách, servírovať tu neskorý obed, či ešte lepšie večeru a popíjať chladné vínko. Ideálne je voliť záhradný nábytok, ktorý je odolný voči počasiu a jeho zmenám. Na snímke je stôl a stoličky s drevenými nohami a ratanovými sedátkami či doskou od spoločnosti Go Modern Furniture.

Oddych v sieti

zväčšiť Záhradná sieť či plachta na ležanie sú jednou z... Foto: Pressloft.com
inšpirácia na záhradné stolovanie či sedenie Záhradná sieť či plachta na ležanie sú jednou z najromantickejších vecí oddychového leta. Nemusíte ich pritom umiestniť len medzi dva stromy, konieckoncov dnešné záhrady to často neumožňujú. Siete môžete zavesiť aj na stojany a umiestniť ich na terase, k altánku či kúsok od domáceho bazéna. Na snímke je inšpirácia z dielne značky Urbanara.

Kovová krása

zväčšiť Kovové stoličky majú veľké čaro v záhradnej... Foto: PressLoft.com
inšpirácia na záhradné stolovanie či sedenie Kovové stoličky majú veľké čaro v záhradnej idylke. Ak sa kov skombinuje s mramorom či keramickou mozaikou, výsledok je vizuálne určite veľmi príťažlivý. Stačií pár úderných kúskov - malý záhradný stolík a dve stoličky a k tomu pekná váza a stolovanie pre zaľúbencov je na svete. Na snímke je záhradný set od spoločnosti MiaFleur.

Jednoduchosť a účelnosť

zväčšiť Jednoduchosť a funkčnosť - to by malo platiť... Foto: PressLoft.com
inšpirácia na záhradné stolovanie či sedenie Jednoduchosť a funkčnosť - to by malo platiť pri záhradnom stolovaní. Ku väčším stolom usadíte pohodlne aj celú rodinu. Ak záhradný nábytok ešte len vyberáte, stavte na kombinovanie prírodných, ale zároveň počasiu odolných materiálov - na snímke je stôl a sedenie značky Lagoon.

Farebná hravosť

zväčšiť Niekedy postačí pár farieb a správnych doplnkov... Foto: Sergej Chernoisikow/Pressloft.com
inšpirácia na záhradné stolovanie či sedenie Niekedy postačí pár farieb a správnych doplnkov a záhradné sedenie má hneď nový dych. V prípade drevených lavíc pomôžu podsedáky - môžete voliť jednofarebné, alebo výraznejšie a pestré. Na snímke sú podušky na sedenie od spoločnosti H.O.C.K.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #sedenie #záhrada #stolovanie #inšpirácia

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....