Päť spôsobov ako priniesť do vášho domu vidiecku atmosféru

Aj vám sa najviac pozdáva útulná vidiecka atmosféra vo vašom príbytku? Potom by ste mali poznať pár doplnkov, ktorými ju docielite.

07.02.2016 08:00
debata

Interiér vášho bytu, ale aj vstupnú halu či okná na chate si môžete skrášliť nasledovnými spôsobmi. Nech žije „country-style“!

Drevené doplnky

Dekoratívnymi prvkami vo vidieckom ateliéri sú... Foto: SHUTTERSTOCK
drevené doplnky Dekoratívnymi prvkami vo vidieckom ateliéri sú nepochybne drevené doplnky. Od košíkov cez malé stoličky, ktoré môžu mať tradičný tvar, alebo môžu byť vypracované z kusa dreveného pňa. Dokonalo vyzerá aj drevená neopracovaná polica zavesená zo stropu na silnom povraze. V kombinácii so zelenými rastlinami bude výsledok veľmi útulný.

Záclona

Tradičný károvaný gingham vzor evokuje útulnosť... Foto: SHUTTERSTOCK
záclona Tradičný károvaný gingham vzor evokuje útulnosť vidieckych domčekov alebo chát. Ak túžite umocniť vo vašom príbytku vidiecku atmosféru, nebojte sa zvoliť práve takéto závesy. Môžu byť jednoliate, prípadne kombináciou dvoch materiálov alebo vzorov.

Svietnik

Svietnik je jednou z dekorácií, ktorá funguje v... Foto: SHUTTERSTOCK
svietnik Svietnik je jednou z dekorácií, ktorá funguje v rozličných kútoch bytu. Môžete ním ozdobiť parapetnú dosku, poličky v kuchyni, ale aj knižnicu alebo stolík na televízor. Ak je váš príbytok ladený do vidieckej estetiky, voľte napríklad kovové svietniky s patinou.

Vešiaky na stenu

Aj taká drobnosť ako závesný vešiak na stene... Foto: SHUTTERSTOCK
vešiak na stenu Aj taká drobnosť ako závesný vešiak na stene dokáže dodať príbytku konkrétnu atmosféru. V prípade vidieckej estetiky voľte jednoduché modely, prípadne s patinou. Môžete ich využiť aj na zavesenie dekorácií ako sú sušené kvetiny.

Drevené hodiny

[* img=„293302“ | popisok=„Drevené nástenné hodiny s retro nádychom ozdobia stenu a budú fungovať veľmi efektne v interiéri, ktorý má vidiecky, ale aj provensálsky nádych. " | layout="fotoCenter“ | verzia=„nestan­dard1“ *]

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #domácnosť #vidiek #interiér #doplnky #štýl #vidiecky

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...