Vianočné svetielka trikrát inak! Dekorácia, ktorá prekvapí

Rozsvietený vianočný stromček - v meste či nákupných centrách ich už nájdete plno. A čoskoro možno aj vo vašej domácnosti. Ale čo tak skúsiť tento rok experimentovať.

06.12.2015 08:00
Vianočné svetielka môžete v byte využiť aj inak... Foto:
Vianočné svetielka môžete v byte využiť aj inak ako len na stromčeku.
debata

Nie v každej domácnosti sa nájde miesto, alebo rozpočet na veľký hustý strom ovešaný reťazou svetielok a vianočnými ozdobami. Zúfať však nemusíte. Existuje niekoľko spôsobov, ako môžete vianočné „svetlo“ priniesť do svojich príbytkov.

Kaktus

Znie to zvláštne? Ale nie, čo tak ozdobiť si reťazou vianočných svetielok práve túto netradičnú sucho a teplo milujúcu rastlinu. Vybrať by ste mali väčší exemplár a v obchode zadovážiť krátku svetielkujúcu reťaz, ktorú omotáte okolo neho. O kontakt s vodou sa báť nemusíte – kaktus bez nej určite vydrží celé vianočné sviatky.

Sklenená váza

Hranatá či oblá, no v každom prípade z číreho skla. Aranžoval do nej môžete zhluk svetielkujúcich žiaroviek, ideálne vo viacerých farebných verziách. Vytvoríte si tak zaujímavé intímne osvetlenie a zároveň netradičnú vianočnú dekoráciu.

Garniža

Svetielkujúce žiarovky môžete umiestniť aj na drevenú garnižu, ktorá drží záclony či závesy. Ideálne je vyberať také, na ktorých je spojovací kábel čo najtenší a najmenej viditeľný. Žiarovkami môžete lemovať napríklad aj stojan lampy alebo hranu skrine (pomôžte si lepiacou páskou).

Upozornenie:
Dbajte na bezpečnosť a vyhnite sa kontaktu s látkovými materiálmi či veľmi ľahko vznietiteľnými materiálmi. Pri odchode z domu vždy žiarovky vypínajte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #dekorácia #žiarovky #svetielka

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...