Čas zababušiť sa nastal: Vyberte si vkusné deky - zahrejú aj skrášlia

Nie je nič nezvyčajné, ak ich počas leta ukryjeme dozadu do skrine, prípadne vložíme do ukladacieho priestoru v gauči. Ale teraz nastal ich čas.

13.11.2014 11:00
debata
Príjemné neutrálne tóny a odtiene svetlosivej.... Foto: OCCA Home via PRShots.com
deky - zostať v teple - interiér - zima 2014 Príjemné neutrálne tóny a odtiene svetlosivej. béžovej a smotanovej pôsobia v byte veľmi jemne a mäkko, útulne - na snímke deky z ponuky online obchodu Occa Home.

Reč je, samozrejme, o dekách. Prikrývkach, ktoré sú funkčné, no zároveň dobre zastanú aj dekoratívnu funkciu v našom príbytku.

Chladnejšie mesiace vyzývajú k tomu, aby sme pár teplých dek pridali do výbavy našej obývačky či spálne. Vyberať je naozaj z čoho.

Deky v chladnejšom počasí oceníme aj v spálni....
Károvaný dezén bol vždy populárny v bytových...
+12Deky nie sú len na zahriatie - dokážu aj...

Nesklame károvaná klasika, ktorá sa objavuje v rozličných vzoroch a farebných kombináciách, najčastejšie olemovaná strapcami. Pre nadšencov bytového eklekticizmu su určené farebné prikrývky na spôsob patch-worku, v ktorých sa môžu mixovať nielen farby, ale aj dezény a vzory, ako sú kvetiny, paisley vzor či dokonca kombinovať štruktúry.

Populárnymi sú už niekoľko rokov aj pletené deky. Pravá vlna, prípadne vlna v kombinácii s jemnejšími vláknami sú hrejivé a na pohovke či kresle vyzerajú veľmi pôvabné. Samozrejme, treba sa pripraviť, že tieto deky budú trochu drahšie, ale svoju funkciu naplnia na jednotku.

Deky v chladnejšom počasí oceníme aj v spálni.... Foto: Gant Home
deka - inšpirácie - zima 2014 Deky v chladnejšom počasí oceníme aj v spálni. Pridať jednu či dve ku klasickým posteľným paplónom sa oplatí.

A potom je tu flisová klasika – materiál, ktorý je ľahký, ale zároveň veľmi hrejivý a tým pádom skutočne funkčný. Na flís sa tiež jednoduchšie tlačia rozličné vzory a dezény a preto s flisovými dekami môžete experimentovať pri kombinovaní doplnkov.

Náš tip:

Deky nemusíte ukladať len do kresla či na gauč. Skvelo vyzerajú napríklad úhľadne zložené na poličke či drevenej komode, odkiaľ ich v prípade potreby len vezmete a potom zase zložené vrátite späť. Ak máte doma napríklad drevenú dekoratívnu konštrukciu, deky môžete prevesiť cez ňu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #byt #teplo #zima #inšpirácia #dekorácia #deka

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...