Kvetinový relax v záhrade, nechajte sa uniesť

Nájdite kvetináču v záhrade výnimočné miesto.

28.07.2014 15:00
debata

Kvetináče všetkých tvarov a farieb! A vy si vďaka ich vhodnej kombinácii môžete zo záhrady urobiť naozaj výstavné miesto, kde sa budú všetci cítiť skvelo. Kombinujte farby aj materiály, vymýšľajte, nechajte sa uniesť fantáziou. Je to vaša záhrada a vaše miesto na „kvetinový“ relax. Tak si ho urobte podľa seba.

Police z masívneho dreva a na nich kvetináče s retro nádychom starých čias. Biele, vyzdobené kvietkami či jemnými ornamentmi, vhodne poukladané tak, aby vynikli nielen kvetináče, ale aj kvety. A vytvorili tak čarovné miesto na letné posedenie.

Chce to len trocha fantázie. Foto: SHUTTERSTOCK
záhrada Chce to len trocha fantázie.

Aj malý a na prvý pohľad takmer nenápadný kus nábytku dokáže záhradu pekne oživiť. Stará kovová stolička poslúži ako stojan pre väčší kvetináč plný drobných kvietkov. Aj menšie nápady sa počítajú!

Relax medzi kvetmi. Foto: SHUTTERSTOCK
záhrada Relax medzi kvetmi.

Kombinácia bielo-hnedej nesklame. Biele stoličky a záhradný stôl krásne vyniknú v záplave hnedých kvetináčov na drevenej polici. Príjemné zátišie záhrady ako stvorené na relax s priateľmi.

Nechajte sa uniesť. Foto: SHUTTERSTOCK
záhrada Nechajte sa uniesť.

Kvetináče rôznych farieb a tvarov… a predsa vytvoria kompaktný kvetinový celok. Navyše, modrá stena nechá vyniknúť kvety všetkých druhov, ktoré vykúkajú z kvetináčov. Chce to trocha času a možno aj odvahy na netradičné kombinácie, ale výsledok stojí za to.

Čarovné miesto. Foto: SHUTTERSTOCK
záhrada Čarovné miesto.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #záhrada #relax #kvetináč #nápad

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....