Jeseň i zima - inšpiratívne múzy

Pôsobia chladne a nielen hodnotami na teplomeri – jeseň a zima. Počasie síce neovplyvníte, ale môžete výrazne zmeniť svoju náladu a celé vnímanie okolo seba. Určite poznáte i vy niekoľko trikov, už ich stačí len vyskúšať!

08.12.2013 11:00
Kompostujeme lístie. Viete ako na to? Foto:
Ilustračné foto.
debata

Hrajte sa, tvorte, vyzdobujte

Ak stihnete nazbierať ešte nejaké to jesenné lístie, neváhajte a využite ho doma na kreatívne nápady. Zapojte celú rodinu, vyfarbujte si ho a vytvárajte svoje originálne dielka, ktorými môžete vyzdobiť byt. Rovnako sa dajú vymyslieť rôzne veci na motívy zimných mesiacov- pohrajte sa s fantáziou, myšlienkami, spojte hlavy dokopy.

Zohrejte byt v zimných mesiacoch atmosférou!

Svoje výtvory hrdo vyložte na okno, neznehodnoťte ich. Gaštany, žalude, šípky, ihličie zo stromov – to všetko môžete využiť na tvorbu venčekov, či rôznych dekorácií. Jesenné lístie hrá množstvom úžasných farebných odtieňov a tie váš domov skrášlia i zútulnia. V čase adventu môžete zasa chystať nové nápadité výtvory a tešiť sa z nich.

Farby, vône, vlastná kreativita

Dodajte svojmu hniezdočku sviežosť – farbami i vôňami. Nakrájajte si na kolieska citrusové plody, posypte klinčekmi, rozmiestnite ich po byte. A ak máte aj vlastnými rukami vytvorené dekorácie, naaranžujte ich okolo seba, tešte sa z nich. Je v tom vaša šikovnosť a nápaditosť – to vás môže motivovať aj do rôznych iných aktivít, spríjemniť vám chladnejšie obdobie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vôňa #lístie #citrusové plody #farba

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....